Spectrumwebdesign
Image default
Zorg

Een goede praktijk voor logopedie in de omgeving van Bergen op Zoom

Voor kinderen en jongvolwassenen is het erg vervelend als zij een logopedische stoornis hebben. Het kan niet alleen zorgen voor achterstand op school, maar ook voor psychologische moeilijkheden zoals verminderde omgang met andere kinderen of de ouders. Logopedische stoornissen zijn erg breed. Het kan betrekking hebben op schrijf- en leesproblemen, sensorische informatieverwerking en spraakverwarring. Vaak is dit het resultaat van een verkeerde manier van ademhaling, gehoorproblemen of een andere wijze van stemgebruik.

Volledige focus op behandeling van de stoornis van uw kind

Een goede behandeling is belangrijk om te voorkomen dat er grote problemen ontstaan met het welbevinden van uw kind, de school- of werkprestaties of in het dagelijkse leven. Het effect van communicatieproblemen reikt verder dan alleen onverstaanbaar praten of moeite hebben met luisteren. Het kan leiden tot onbegrip in de omgeving en verminderde sociale contacten. Kies daarom voor een effectieve behandeling. Bent u op zoek naar een fijne praktijk voor logopedie en bent u woonachtig in Bergen op Zoom of elders in het westen van Noord-Brabant? Dan is Trivers Logopedie de praktijk om bij aan te kloppen. Hier worden op een allround wijze alle logopedische stoornissen behandelt, waarbij de focus ligt op ouder én kind. Een diepgaand vooronderzoek en de professionele aanpak van de logopedisten zorgen ervoor dat u zich gehoord voelt. Ook is er voor ieder kind een behandelplan op maat om de communicatieve en logopedische stoornissen op de meest effectieve manier te behandelen.

Een afspraak maken zónder verwijsbrief van de dokter

De dichtstbijzijnde locatie van Trivers Logopedie voor inwoners van Bergen op Zoom en het westen van Noord-Brabant, is gevestigd aan de Parklaan 7 In Roosendaal. Wist u dat het niet verplicht is om een verwijsbrief van uw huisarts uit Bergen op Zoom te hebben om bij deze praktijk voor logopedie een afspraak te maken? Plan dit gewoon eenvoudigweg in via de online agenda. Natuurlijk is het ook mogelijk om even telefonisch contact op te nemen als u vragen heeft over uw kind, de mogelijke behandelingen of een communicatiestoornis.

https://triverslogopedieroosendaal.nl/