Spectrumwebdesign
Image default
Zorg

Bent u slecht ter been? Dit is waarom u een douchestoel zou moeten bestellen

Een douchestoel bestellen komt misschien niet meteen in u op wanneer u geopereerd bent aan bijvoorbeeld uw been of heup, maar toch kan het een goede keuze voor u zijn. Douchestoelen bestelt u namelijk al vanaf een lage prijs, waardoor u deze prima in huis kunt halen voor een korte periode. Tegelijkertijd zorgt het voor een optimale veiligheid in uw badkamer.  

De voordelen van een douchestoel bestellen wanneer u van een operatie herstelt

Wie herstellende is van een operatie en daardoor langere tijd niet kan staan, doucht meestal door een normale stoel of kruk in de douche te zetten. Maar wist u dat dit erg schadelijk kan zijn voor de stoel en bovendien erg gevaarlijk is? Doordat een normale stoel niet gemaakt is op de gladheid van een douche, kunt u hier ongelukkigen mee veroorzaken. Daarnaast is een normale stoel of kruk vaak niet gemaakt van roestvrijstaal, wat maakt dat u deze na uw herstel waarschijnlijk weg moet gooien. Speciale douchestoelen- of krukken zijn daarentegen vaak voorzien van rubberen noppen onder de poten, waardoor uitglijden niet meer mogelijk is. Ook zijn deze zitjes voorbereid op grote hoeveelheden water, waardoor het staal gewoon mooi blijft na lang onder de douche te staan. Doordat u de goedkoopste varianten van de douchestoel al voor een lage prijs kunt bestellen, is dit een prima tijdelijke oplossing voor als u herstellende bent. Let er wel op dat u voor deze lage prijs geen extra’s zoals voetsteunen of een rugleuning zult hebben.

Het juiste adres waar u een douchestoel aanschaft

Een zitje voor in de douche bestelt u het best bij Zorgthuiswinkel, waar u tevens gegarandeerd bent van het juiste advies. De webshop verzendt door heel Nederland (gratis bij een bedrag vanaf € 50,-), waardoor u niet moeilijk hoeft te doen als u herstellende bent van een operatie en een ritje naar de winkel er niet in zit. Zo wordt een douchestoel bestellen wel heel gemakkelijk!