Spectrumwebdesign
Image default
Zorg

Bestel al uw hulpmiddelen voor de zorg online

Bent u een professional die werkzaam is in de zorg? Verleent u mantelzorg aan een dierbare? Of bent u zelf op leeftijd en bent u afhankelijk van bepaalde middelen om dagelijks goed te kunnen blijven functioneren? Welke rol u ook heeft: de juiste hulpmiddelen, speciaal ontwikkeld voor de zorg, verrichten wonderen voor uzelf of uw patiënt. Zorgthuiswinkel.nl is een online winkel, gevestigd in Rijen, met een uitgebreid aanbod aan diverse producten met betrekking tot de zorg. U bestelt veilig en eenvoudig al uw benodigde zorg hulpmiddelen online. Ontdek het ruime assortiment!

Een ruim aanbod aan diverse zorg hulpmiddelen

Natuurlijk gaat uw voorkeur uit naar producten van professionele kwaliteit, zeker wanneer de middelen ingezet worden voor het verzorgen van uzelf of uw patiënt. Zorgthuiswinkel.nl biedt enkel artikelen aan van hoogwaardige kwaliteit, die ook nog eens duurzaam zijn. Waar u ook naar op zoek bent: bij de online zorgwinkel vindt u ongetwijfeld al uw benodigdheden. Een greep uit het assortiment:

  • Toiletstoelen
  • Douchestoelen
  • Transferbeugels
  • Rugsteunen
  • Rolstoelen en rollators
  • Handvatten en beugels
  • Bedtafels

Of u of uw patiënt nu slecht ter been is of wat extra ondersteuning nodig heeft bij het in- en uitstappen van het bed: alle hulpmiddelen voor ouderen vindt u bij Zorgthuiswinkel.nl op één en dezelfde plaats. Met deze producten wordt het leven van u uw patiënt aanzienlijk vereenvoudigd en wordt het uitvoeren van diverse activiteiten gemakkelijker.

Plaats direct uw bestelling

Bestelt u producten bij Zorgthuiswinkel.nl, dan bent u verzekerd van een veilige en betrouwbare transactie. De webshop is namelijk beoordeeld met een keurmerk van WebwinkelKeur en heeft al bij vele klanten een lach op het gezicht getoverd. Heeft u al een kijkje genomen in het ruime assortiment aan zorg hulpmiddelen en heeft u gevonden wat u zocht? Plaats direct u bestelling en betaal eenvoudig via online bankieren. Bestelt u voor meer dan € 50,-? Dan profiteert u bovendien van gratis verzending. U ziet het: bij deze online winkel schaft u eenvoudig en voordelig zorgmiddelen aan.