Spectrumwebdesign
Image default
Zorg

Reken af met uw nekklachten in deze praktijk in Den Bosch

Heeft u nekklachten, woont u in Den Bosch en wilt u graag zo snel mogelijk van uw klachten af zijn? Maak dan eens een afspraak bij Fysiotherapie en Manuele Therapie Dirkse van den Heuvel in de Vivaldistraat in Den Bosch. Deze praktijk is gespecialiseerd in diverse behandelmethodes waarmee ze niet alleen nekklachten, maar bijvoorbeeld ook schouderklachten en rugklachten behandelen. Per situatie bekijken ze welke behandelmethode het beste aansluit. Door de juiste behandelmethode te vinden, bent u op de snelst mogelijke manier van uw klachten verholpen. Bent u benieuwd welke behandelmethodes u bij deze fysiotherapie in Den Bosch kunt verwachten? Lees dan vooral verder.

De verschillende behandelmethodes van deze fysiotherapiepraktijk

Wanneer u nekklachten, schouderklachten of rugklachten heeft, bent u bij Fysiotherapie en Manuele Therapie Dirkse van den Heuvel in Den Bosch op de goede plaats. U kunt hier op diverse manieren behandeld worden om van uw klachten af te komen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld:

  • Acupunctuur
  • Dry Needling therapie
  • Fysiofit
  • Geriatrie fysiotherapie
  • Manuele therapie
  • Oefentherapie Cesar
  • (Sport) fysiotherapie

Welke behandeling het beste bij u past is uiteraard afhankelijk van uw klachten en uw persoonlijke situatie. Om erachter te komen wat de behandelingen precies inhouden en welke behandeling het beste voor u is, kunt u het beste een afspraak maken in de praktijk. Uw klachten worden dan uitvoerig geanalyseerd en op basis hiervan wordt een behandelmethode uitgekozen.

Een afspraak maken

Als u graag van uw nekklachten of andere klachten af wilt, kunt u het beste een afspraak maken in deze fysiotherapiepraktijk in Den Bosch. Bij Fysiotherapie en Manuele Therapie Dirkse van den Heuvel bent u aan het juiste adres voor een optimale behandeling. U kunt erop rekenen dat u persoonlijk en vertrouwd wordt benaderd door de specialisten van deze praktijk. Hierdoor voelt u zich lekker op uw gemak. Wist u overigens dat u geen verwijsbrief nodig heeft om behandeld te worden bij deze praktijk? Dat scheelt u weer een hoop gedoe.