Spectrumwebdesign
Image default
Groothandel

Een groot assortiment aan tegels: de perfecte tegel zit er zeker tussen

Bij een verbouwing van uw keuken of badkamer wilt u graag alles perfect doen: de perfecte tegels en de ideale badkuip. De te verbouwen kamer moet aan al uw wensen en eisen voldoen. Het kiezen van een nieuwe tegelvloer of tegelwand hoort hier uiteraard ook bij. Van Noort, een bouwwinkel inclusief showroom, beschikt over een groots assortiment wand- en vloertegels. Binnen dit grote assortiment worden diverse soorten tegels aangeboden in veel verschillende stijlen. Van modern tot landelijk, van industrieel tot klassiek. Bij Van Noort zit er gegarandeerd de voor u perfecte tegel tussen.

Een ruim assortiment aan tegels

Het assortiment bestaat uit maar liefst 1000 verschillende wandtegels en 200 diverse vloertegels. Deze verschillende vloer- en wandtegels zijn verkrijgbaar in verschillende merken en diverse stijlen. De tegels zijn allemaal van een goede kwaliteit en dat voor een redelijke prijs.

Nog niet zeker van uw verbouwing? Laat u verassen en inspireren

Het aangaan van een verbouwing is natuurlijk niet niets. Hier moet u eerst goed over nadenken. Ook moet u bedenken welke bouwmaterialen en bouwbenodigdheden u nodig heeft en welke stijl u voor uw nieuwe kamer kiest. Als u nog niet precies weet wat u wilt, is een bezoekje aan de showroom van Van Noort een grote aanrader. Er staan verschillende opstellingen en er is zelfs een gehele showroom geweid aan bouwmaterialen. U kunt hier genoeg inspiratie voor uw verbouwing opdoen. Ook is er zeer vakbekwaam personeel aanwezig die u graag verder helpen.

Ook voor andere bouwbenodigdheden naar Van Noort

Ook voor diverse andere bouwmaterialen en bouwbenodigdheden kunt u terecht bij Van Noort. In de bouwwinkel is een ruim assortiment aan bouwmaterialen aanwezig. Hierbij kunt u denken aan pvc, kranen, sleutels, toiletten en nog veel meer. Alles wat u voor uw verbouwing nodig heeft, is bij Van Noort verkrijgbaar. Dit alles voor een schappelijke prijs. In de meeste gevallen is Van Noort namelijk goedkoper dan vergelijkbare bouwwinkels.