Spectrumwebdesign
Image default
Beauty en verzorging

Krijg een jongere uitstraling als u uw jukbeenderen voorziet van fillers

Bent u de laatste tijd minder tevreden met uw uiterlijk, omdat u vindt dat u er vermoeid en soms zelfs wat chagrijnig uitziet? De kans is groot dat dit met ouderdom te maken heeft. Naarmate u ouder wordt, verliest uw gezicht namelijk botstructuur en neemt het onderhuidse vetweefsel af. Het resultaat is dat uw wangen meer gaan hangen. Een oplossing hiervoor is door fillers in uw jukbeenderen te laten plaatsen. Deze (tijdelijke) oplossing zorgt ervoor dat u op een natuurlijke wijze een stuk jonger oogt. Bij Kliniek De Medici in Blaricum, ’t Gooi, werken ervaren specialisten die dit op een veilige wijze bij u kunnen doen. Zij hebben al vele cliënten blij gemaakt met een verjonging van hun huid. U binnenkort ook?

Wat u allemaal kunt verwachten

Het is begrijpelijk dat u graag wilt weten wat u te wachten staat als u een afspraak maakt bij deze specialist uit Blaricum, ‘t Gooi. U heeft immers te maken met een ingreep van uw lichaam. Allereerst wordt uw gezicht uitgebreid bestudeerd en wordt bekeken op welke plekken in uw jukbeenderen de fillers het best hun werk zullen doen. U ontvangt vervolgens een foto waarop u alvast kunt zien wat het eindresultaat gaat zijn. Hierna worden er drie tot vijf fillers in beide jukbeenderen gezet. Deze plekken worden stevig gemasseerd, zodat u zo min mogelijk kans heeft op bloeduitstortingen. Ongeveer twee tot vier weken na de behandeling komt u langs voor een nacontrole. Het mooiste resultaat wordt na ongeveer tien á twaalf weken zichtbaar, als ook de collageenaanmaak in uw huid op gang komt.

Maak nu een afspraak

Droomt u al langer van een verjonging van uw huid? Wacht niet langer en zet die eerste stap door contact op te nemen met deze specialisten uit Blaricum, ’t Gooi. U maakt eenvoudig een eerste afspraak om uw wensen te bespreken, waarna snel een behandelplan zal worden opgesteld. Binnen de kortste keren geniet u van een stralende, natuurlijk jonger ogende huid. Dat is toch precies wat u wilt?

https://kliniekdemedici.nl/