Spectrumwebdesign
Image default
Banen en opleidingen

Zorg dat uw kennis up-to-date is met de cursus keuren elektrisch gereedschap

Het volgen van de cursus keuren elektrisch gereedschap is bijzonder nuttig voor het opdoen van kennis waar u écht wat mee kunt. Het regelmatig keuren van de apparaten die binnen uw bedrijf worden gebruikt, bevordert de veiligheid op de werkvloer. Daarmee verkleint u de kans op het uitvallen van apparaten en, belangrijker nog, u voorkomt er wellicht ongevallen mee die soms kunnen leiden tot blijvend letsel. Veilige apparaten zijn essentieel en zorgen ervoor dat uw personeel probleemloos kan werken. Bovendien loopt u het risico op een sanctie van de Arbeidsinspectie als er binnen uw bedrijf een ongeluk gebeurt met een onveilig apparaat.

Apparaten keuren volgens officieel vastgestelde normen

In de cursus keuren elektrisch gereedschap maakt u kennis met de NEN 1340 norm. In deze norm zijn criteria opgenomen die aangeven hoe technisch gereedschap gekeurd moet worden. De keuring gebeurt door te testen en te meten en deels door visuele beoordeling. Er wordt ook een meetapparaat gebruikt. Dit apparaat is online te bestellen. Tijdens de cursus keuren elektrisch gereedschap kunt u een dergelijk apparaat ook huren. Naast theorie krijgt u namelijk ook praktijkles, waarin u de opgedane kennis meteen kunt toepassen. Na afloop ontvangt u een certificaat, zodat u kunt aantonen de cursus gevolgd te hebben.

Zet de cursus keuren van technische apparaten op uw cv

Wilt u de cursus keuren elektrisch gereedschap spoedig op uw cv zetten? Schrijf u dan nu in bij Omega Training & Inspectie. Zij verzorgen deze cursus op verschillende locaties in Nederland. U kunt dus een plaats kiezen die voor u gemakkelijk bereikbaar is. De kosten van de cursus bedragen 229 euro, exclusief BTW. Als er namens uw bedrijf meer mensen deelnemen, ontvangt u korting op het cursusgeld. De cursus wordt gegeven door enthousiaste docenten uit de praktijk en u krijgt een heerlijke lunch voorgeschoteld. Zo is leren écht leuk en leerzaam!

https://omegatraining.nl/