Spectrumwebdesign
Image default
Banen en opleidingen

Tijdelijke Crediteurenmedewerker gezocht!

Beschrijving van de baan

Je werkt op de afdeling crediteurenbeheer, die deel uitmaakt van het interne financiële en controleteam van Stichting Sanquin Bloedvoorziening. In het team verwerken we gemiddeld 1.000 facturen en afschriften per week. Naast het verwerken van alle ontvangen facturen speel je ook een belangrijke rol bij het doorvoeren van procesverbeteringen.

Vaardigheden: Je bent procesgericht en optimaliseert het proces graag. Daarnaast beschik je over sterke communicatieve vaardigheden en kun je factuurverschillen oplossen met collega’s op de inkoopafdeling en leveranciers.

Ook heb je:

• Afronden HBO opleiding financieel management;

• Minimaal 6 jaar relevante werkervaring;

• Helicopterview, waarmee u het gehele proces kunt volgen en proactief verbeteringen kunt voorstellen;

• Bekwaam in Excel, SAP en open tekst factuurverwerking

• Zeer nauwkeurig kunnen werken en overzicht kunnen behouden;

• Niet bang voor uitdagingen.

Taken: Waar kom je te werken:

 Je werkt nauw samen met collega’s op de afdeling financieel beheer. De groep bestaat uit 13 collega’s, maakt deel uit van verschillende groepen en wordt geleid door de verantwoordelijke voor het financieel beheer. Sanquin is een non-profit organisatie die verantwoordelijk is voor de bloed- en bloedproductbehoefte in Nederland. Naast het inkopen, verwerken en distribueren van bloedproducten maakt Sanquin ook plasmamedicijnen. Voor de gezondheid van de donor is het veilig produceren en afleveren van bloedproducten voor de behandeling van patiënten essentieel. Dit gebeurt in de bloedbank, de werkplaats van het bloedinzamelingspersoneel. In Nederland doneren donoren die bloed doneren zonder vergoeding, jaarlijks ongeveer 720.000 donaties. Het evenement vond plaats op meer dan 100 locaties door heel Nederland.

Deze activiteiten omvatten:

• Registreer, codeer, match en verwerk factuurverschillen;

https://www.vindazo.nl/keywords/crediteurenadministratie.html