Spectrumwebdesign
Image default
Zakelijke dienstverlening

Laat de kwaliteitscontrole van uw geïmporteerde goederen uit China over aan een specialist

Wanneer u goederen uit China of overige landen in het Verre Oosten importeert, doet u er goed aan om dit uit te besteden aan een betrouwbare China sourcing company. Het opzetten van een eigen lokale entiteit wanneer u uw sourcing niet uitbesteed, kost namelijk een hoop tijd en moeite. Wanneer u in China een productlijn op wilt zetten, zal er daarbij ook een kwaliteitscontrole uitgevoerd moeten worden. Al deze zaken vergen een hoop tijd van u en als ondernemer is tijd kostbaar. Wanneer u de taal niet spreekt, kan het dan ook lang duren en erg lastig worden om dit allemaal te regelen. Het is aan te raden om voor de kwaliteitscontrole een China sourcing company in te schakelen. CSP is voor u dan de juiste keuze.

 

Een betrouwbare China sourcing company voor uw kwaliteitscontrole

Alle zaken die geregeld moeten worden, nemen zij graag voor u uit handen. Met de verschillende diensten van CSP helpen zij u bij iedere stap in het proces en gaat als China sourcing company dan ook proactief en vakkundig voor u te werk. Met betrouwbare partners in China en andere landen in het verre Oosten zal u succesvol zaken doen. Schakel CSP in voor het produceren van uw producten, het importeren van en exporteren naar het Verre Oosten en het controleren van de kwaliteit van die producten die u wilt importeren. Op alle vlakken zijn zij specialist en staan zij u bij met gedegen advies. Hierdoor kunt u zowel flexibel als adequaat handelen en bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit.

 

Met de juiste sourcing company omzeilt u de risico’s van het importeren uit China

De kwaliteitscontrole in China kiest u eenvoudig zelf, precies wanneer het u het beste uitkomt in het productieproces. U kiest voor een controle voordat de productie start, gedurende het productieproces, wanneer de shipping wordt geladen of vlak voordat de shipping plaats vindt. Bij CSP is alles mogelijk.