Spectrumwebdesign
Image default
Banen en opleidingen

Jouw uitzendbureau in omgeving Gorinchem

Ben jij op zoek naar een baan of een nieuwe uitdaging? Dan is dit uitzendbureau in de omgeving van Gorinchem en Oosterhout de oplossing! Bij Raaak Personeel ben je verzekerd van een groot scala aan diverse functies in verschillende vakgebieden. Zo vindt je hier geschikte functies voor in onder andere de administratie sector, commerciële sector, ICT en marketing. Ben je op zoek naar een startersjob? Ook dan ben je van harte welkom bij Raaak Personeel. Zij ondersteunen jou graag in de zoektocht naar jouw eerste baan en laten je kennismaken met jouw vakgebied.

Dit uitzendbureau in Oosterhout is op zoek naar jou!

Bij Raaak Personeel zijn ze altijd op zoek naar technische en logistieke vakmensen. Heb jij een MBO, HBO of WO opleiding gevolgd in de techniek of logistiek? Aarzel dan niet en ga op zoek naar jouw droombaan! De medewerkers van Raaak Personeel ondersteunen jou natuurlijk hierbij. Deze professionals gaan graag met je in gesprek en bespreken jouw wensen en eisen. Waar ben je goed in? Wat vind je leuk om te doen? Waar heb je al ervaring in? De ondersteuning van dit gespecialiseerde uitzendbureau in Oosterhout en Gorinchem gaat altijd gepaard met persoonlijke aandacht. Zo ben je ervan verzekerd dat je een baan vindt die perfect bij jou past.

Vakantiewerk? Ga gelijk aan de slag

De zomer komt eraan en dat betekent dat er weer heel veel leuke dingen op de agenda staan. Maar heb je ook genoeg budget voor al deze plannen? Met een vakantiebaantje via Raaak Personeel benut jij jouw zomer tot het uiterste! En het mooiste is: je hoeft niet eens zelf te zoeken, dat doet dit professionele uitzendbureau in Gorinchem en Oosterhout voor jou. Als vakantiekracht kan je gaan werken als productiemedewerker, hoveniersmedewerker, orderpicker of licht administratief medewerker. Met een vakantiebaan via Raaak Personeel werk je in je eigen omgeving en krijg jij bovendien elke week uitbetaald. Laat die zomerplannen maar komen!