Spectrumwebdesign
Image default
Business / Employment

Wat luxe in je huis brengen

Heb je nu geen villa of ontzettend veel gadgets in je huis? Dan zijn er toch nog een aantal manieren om je huis op te pimpen en hem wat luxer te maken. Hier heb je uiteraard wel wat geld voor nodig, maar met een klein beetje sparen moet het wel te doen zijn. Je kan je huis luxer maken door, bijvoorbeeld een kleine sauna te laten maken. Je zal vast wel ergens een kamertje over hebben voor een sauna. Je kan verder je badkamer op pimpen en je tuin wat meer luxe geven. Genoeg mogelijkheden. In deze blog een aantal voorbeelden van wat je kunt doen om wat luxe in huis te brengen.

Kleine sauna installeren
Hou je ervan om heerlijk van warm stoom te genieten? Dan kan je een sauna laten installeren. Dit hoeft echt geen bakken met geld te kosten. Tuurlijk is het duur, maar het is niet onmogelijk. Kies een klein kamertje uit en bouw deze om tot een sauna. Zo haal je dat extra beetje luxe in huis. Je kan nu lekker na een stressvolle dag werken even heerlijk bijkomen in de sauna. Even goed genieten van de warme vocht die je tegemoet komt.

Je badkamer op pimpen
Het brengen van wat extra luxe kan ook heel goed door je bad kamer op te pimpen. Verbouw heel je badkamer of pas een paar kleine dingen aan. Koop bijvoorbeeld een regendouche om lekker van veel water te genieten. Je kan ook jets in je bad aansluiten, zodat je een massage bad of bubbelbad kan creëren. Hierbuiten kan je ook luxe met afdrogen in je huis halen door een body dryer aan te schaffen. Zo’n full body dryer droogt je lichaam gemakkelijk en snel af. Je hoeft er alleen maar voor te staan en warme lucht komt je tegemoet. Geen handdoek meer nodig.

http://lavicta.nl