Spectrumwebdesign
Image default
Business / Employment

Wat is Voip bellen en hoe werkt het?

De technologie achter Voip bellen maakt het mogelijk om traditionele telefoniediensten over computernetwerken te laten werken. Vergeet koperdraden en handsets. Vandaag de dag kunt u altijd en overal telefoneren met behulp van een computer met internetverbinding, een headset en voice over IP (VoIP). Voip is de technologie die uw stem omzet in een digitaal signaal, zodat u rechtstreeks vanaf een computer, een VoIP-telefoon of andere data gestuurde apparaten kunt bellen. Simpel gezegd, het is een telefoondienst die via het internet wordt geleverd. Het wordt ook aangeduid als IP-telefonie, internet telefonie, breedband telefonie of breedband telefoondienst. Overschakelen naar Voice over IP (VoIP) kan een uitdaging zijn, maar met hulp van de professionals van De Nederlandse Provider zal dit geen issue zijn.

De manier waarop Voip bellen werkt

Voip bellen maakt gebruik van een technologie die het mogelijk maakt om traditionele telefoniediensten via computernetwerken te laten werken met behulp van pakketgeschakelde protocollen. Pakketgeschakelde VoIP zet spraaksignalen in pakketten, vergelijkbaar met een elektronische enveloppe. VoIP-pakketten kunnen via elk VoIP-compatibel netwerk worden verzonden, zoals een lokaal netwerk (LAN).

Niet uw gewone telefoondienst

Omdat VoIP pakketten gebruikt, kan veel meer informatie over het netwerk worden overgedragen om uw communicatiebehoeften te ondersteunen en te verbeteren. Naast de traditionele spraakdiensten, geeft het u toegang tot geavanceerde toepassingen die uw personeel potentieel kunnen helpen om flexibeler en productiever te zijn. VoIP-oplossingen gericht op bedrijven zijn geëvolueerd naar services die alle communicatie – telefoongesprekken, faxen, voicemail, e-mail, conference-calls, en meer – behandelen als discrete eenheden die allemaal kunnen worden geleverd via elk middel en aan elke handset, inclusief mobiele telefoons.

Conclusie

Overschakelen naar Voip bellen kan u ook helpen geld te besparen op communicatiediensten. Langeafstands- en internationale gesprekken zijn over het algemeen gratis. De enige kosten zijn voor uw internettoegang. Het implementeren van VoIP betekent niet dat al uw medewerkers IP-geschikte telefoons moeten gebruiken. De beste VoIP providers, zoals De Nederlandse Provider , implementeren IP-telefonie op een manier waardoor uw investering in de bestaande telefoonapparatuur niet voor niks is geweest, zelfs als u analoge telefoonstations heeft. Neem gerust contact op met de professionals van De Nederlandse Provider voor meer informatie over de voordelen en opties van Voip voor u.