Spectrumwebdesign
Image default
Business / Employment

Kies voor kwaliteit, kies voor Opslagman

Bij Opslagman kan je een opslagruimte huren voor de laagste prijs! Wanneer je ons niet gelooft, kan je gerust even kijken online naar andere aanbieders van opslagruimtes. Je zult zien dat geen enkele van onze concurrenten in de buurt komen van de lage prijzen die wij hanteren. Ondanks het feit dat we goedkoper zijn dan andere aanbieders, zorgen wij toch voor opslagruimtes van een hoge kwaliteit, omdat onze klanten dat verdienen. Niet alleen zijn onze ruimtes verwarmd en droog, maar ze zijn ook nog eens zeven dag per week toegankelijk voor onze huurders en beveiligd tegen ongewenste bezoekers. Bij ons zullen uw spullen veilig en goed bewaard blijven, zonder vochtschade of iets anders.

Hoe kan je een opslagruimte huren bij Opslagman?

Hoe kan je een opslagruimte huren bij Opslagman? Simpel, het eerste wat je doet is naar onze website gaan, en rondzoeken naar de opslagruimte van je dromen. Het is handig om eerst een vestiging te kiezen waar de opslagruimte gaat zitten. Wij van Opslagman zijn werkzaam in onder andere Utrecht, Nieuwegein, Veenendaal en Amerongen. Per vestiging is het mogelijk om te kijken welke opslagruimtes we allemaal aanbieden. Vervolgens kies je een opslagruimte uit die past bij jouw behoeftes, niet te groot en niet te klein. Wanneer je gekozen hebt, hoef je alleen nog maar je gegevens in te vullen, de huurovereenkomst te bekijken én de eerste termijn betalen door gebruik te maken van iDeal of per factuur. Daarna… gefeliciteerd! Je bent nu de trotse huurder van een opslagruimte in één van onze vestigingen. De ruimte is per direct te gebruiken.

Creëer ruimte, creëer rust

Veel mensen weten niet meer wat het is om te wonen in een ruimte die niet overspoeld wordt met spullen. Gelukkig bieden opslagruimtes hier de uitkomst voor, doordat spullen hier opgeslagen kunnen worden die niet wekelijks of zelfs maandelijks nodig zijn, kan jouw woning al een stuk opgeruimder eruit zien. Wij zeggen altijd, een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd. Veel drukte is voor niemand goed, wees daarom bewust van de stress die rommel kan veroorzaken.