Spectrumwebdesign
Image default
Business / Employment

Scriptiebegeleiding van Scriptium

Scriptietijd

Als je afstudeert moet je ten eerste alle eindtentamens halen. Daarnaast moet je misschien nog presentaties houden en papers inleveren. En als kers op de taart is daar de ogenschijnlijk onbedwingbare scriptie-everest. Voor de bachelor schrijf je een bachelorscriptie en voor de master een masterscriptie. Het verschil ligt doorgaans in het aantal uren dat je dient te besteden aan het werk. Voor een masterscriptie krijg je dan ook meer studiepunten. Daarnaast wordt van je verwacht dat je demonstreert dat je in je masterjaar gegroeid bent als student en kritisch wetenschappelijk denker, en dus moet je zorgen dat je masterscriptie kwalitatief beter in elkaar zit dan je bachelorscriptie dat zat.

We zien tegenwoordig een tendens in het onderwijs van exponentieel meer druk op studenten. Er wordt niet enkel verwacht dat je met goede cijfers slaagt voor je opleiding, je moet ook een sociaal leven onderhouden, zorgen dat je CV op orde is en blijft en ergens ook nog levenservaringen opdoen. De scriptie kan dan, zeker in die periode, voor veel stress en slapeloze nachten zorgen. Geen paniek! Wij hebben daar misschien een oplossing voor: scriptiebegeleiding van Scriptium.

Hoe gaat scriptiebegeleiding in zijn werk?

Eigenlijk zegt het woord het al: scriptiebegeleiding is hulp van een scriptiespecialist bij het uitvoeren van het scriptieproces of onderdelen van het scriptieproces. Hier zijn vele concrete invullingen van. Het beginpunt is het indienen van jouw persoonlijke verzoek op de website van Scriptium. Op basis van je verzoek zoeken ze een begeleider die aansluit op jouw onderwerp, hulpvraag en werklocatie. Het heeft natuurlijk namelijk geen zin om scriptiehulp te ontvangen voor jouw scriptie over psychologie en social media van iemand die aardrijkskunde en geografie heeft gestudeerd. Een overeenkomst in expertise en affiniteit is dus van groot belang. De aard van de hulpvraag is tevens leidend. Misschien wil je wel specifiek scriptiebegeleiding bij het schrijven van de resultatensectie. Het is dan misschien een beter idee om een statistiekbegeleider jouw kant op te sturen in plaats van een scriptiebegeleider. Als laatste is de locatie van belang, omdat Scriptium scriptiebegeleiders in heel Nederland in dienst heeft. Om reistijd te beperken zoeken ze een begeleider dicht bij jou.

 

Scriptiebegeleiding waar en wanneer?

Het fijne aan scriptiebegeleiding van Scriptium is dat ze overal in Nederland wel iemand hebben zitten. Welke locatie je ook kiest, bij jou thuis of misschien ergens op de campus, er is altijd een geschikte begeleider in de buurt. Het is tevens mogelijk om online scriptiebegeleiding te verkrijgen via een digitale communicatiemethode. Reistijd wordt dan geëlimineerd. Deze online scriptiebegeleiding is overal ter wereld beschikbaar. Je kunt je scriptiebegeleiding dus gewoon voortzetten als je in het buitenland bent of niet in staat bent ergens af te spreken. Hoe handig is dat!

https://www.scriptium.nl/scriptiebegeleiding/