Spectrumwebdesign
Image default
Business / Employment

Trends voor deze winter

De winter is begonnen maar dat betekent niet dat je te laat bent om winter kleding te kopen. Er zijn namelijke heel veel trends die je zou kunnen volgen. Als je zelf niet weet wat er wel of niet in is op dit moment, dan moet je zeker snel verder lezen. Ik heb een aantal leuke tips en trends op een rijtje gezet wat momenteel veel gedragen wordt. Dit rijtje is alleen voor mannen trends. Misschien kun je hier zelf inspiratie uit halen.

Het wordt kouder, dus wordt het tijd voor een dikke winter jas. Deze winter is de trend om statement jassen te dragen. Geen saaie zwarte of grijze jas dus, maar een jas met felle fleuren en eventueel een tekst er op. Je valt direct op tussen de mensen met saaie kleding.

Een andere trend is een trend die de zomer al was begonnen, namelijk kleding met een leger thema. Camouflage of leger prints zijn helemaal in tegenwoordig. Deze trend zal deze winter ook gewoon doorgaan. Je kunt dan kiezen tussen Petten, broeken, shirts, truien of schoenen met een leger print. Dit staat erg stoer en ziet er leuk uit. Zeker doen! Een Trucker pet dragen is ook erg gaaf omdat dit een stoere look geeft. Als je liever geen leger print wilt kun je ook kiezen voor een houthakkers print. Dit soort kleding zal aankomende winter helemaal in zijn. Je kunt alle kleuren kiezen en combineren is natuurlijk ook mogelijk. Wat ook weer populair gaat worden is het dragen van dikke jassen. Ten eerste is dit fijn in de koude winters met veel wind. Ten tweede staat het erg leuk. Het is dan ook leuk om verschillende kleuren te gebruiken in de dikke winter jas. Wat ook een trend gaat worden is winterkleding was te los zit. Losse kleding die ook wat groter is dan normaal en een leuke trend om te volgen.

https://www.snapbacks.nl/