Spectrumwebdesign
Image default
Business / Employment

Outplacement op maat

Outplacementbureau nodig? Neem een gecertificeerd bureau!

De meeste outplacementbureaus concentereren zich vaak alleen op een bepaald vakgebied, branche en/of markt  en hebben daarin een groot netwerk. Maar moet zich daarin natuurlijk wel thuis voelen. Bij Outplacementbureau Werkcontact hebben wij die netwerken en kennis in huis maar kijken we ook verder en kunnen we met  ‘oplossingen’ komen waar u van te voren niet zo snel aan zou hebben gedacht. Wij adviseren u écht op maat.

De consulent moet uw partner zijn

Het bezoeken van websites is niet genoeg. Bij een kennismakingsgesprek is het belangrijk om van te voren een aantal vragen te hebben alvorens je een gesprek in gaat. Maak een lijstje met vragen die voor u belangrijk zijn.  Wij maken de dingen helder en concreet voor u.
Bij Outplacementbureau Werkcontact kan dat eventueel ook eerst telefonisch. Dat scheelt tijd, geeft alvast duidelijkheid en zorgt ervoor dat u zich niet voor niets komt oriënteren. Er kan dus altijd nog een kosteloze persoonlijke afspraak gemaakt worden. Dat is altijd met dezelfde persoon die u telefonisch te woord heeft gestaan. Bij Werkcontact vinden wij dat u echt een partner moet hebben, dus niet alleen die vertrouwenspersoon maar ook een coach die flexibel inzetbaar en altijd bereikbaar is wanneer u daar behoefte aan heeft. Zoals bijvoorbeeld bij het voorbereiden van een sollicitatiegespreg, contractonderhandelingen  of gewoon wanneer u daar behoefte aan heeft.

Slagingskans

Het volgen van een outplacementtraject is en blijft natuurlijk altijd persoonlijk. De klikfactor is hierin erg belangrijk . Onze consulenten durven dan ook van te voren aan te geven hoe zij de slagingskansen inschatten. Als wij denken dat een collega beter bij u past dan geven wij dat ook eerlijk aan. Het is van cruciaal belang dat er wederzijds vertrouwen is en dat u van te voren weet waar u aan toe bent. Hierdoor is de slagingskans het grootst.  Bij Werkcontact zijn wij hierin erg transparant.

Nazorg

Bij het vinden van een nieuwe baan laten we de kandidaat niet los. Het is belangrijk dat u de juiste keuze heeft gemaakt en zich daarom ook snel thuis voelt bij uw nieuwe werkgever.  Tijdens de nazorg is er daarom geregeld contact om de werkhervatting als het ware te waarborgen. Hierdoor wordt de kans van slagen in uw nieuwe baan nog verder verhoogd.

Volgende stap

Bij een eventuele volgende stap in uw carrière is er, vanzelfsprekend, altijd de mogelijkheid voor een gratis adviesgesprek.  Outplacementbureau Werkcontact is lid van OVAL.

 

Volgende stap
Bij een eventuele volgende stap in uw carrière is er, vanzelfsprekend, altijd de mogelijkheid voor een gratis adviesgesprek.  Werkcontact blijft en is tenslotte uw Outplacement partner in de breedste zin des woords.

https://www.outplacementverzekering.nl