Spectrumwebdesign
Image default
Business / Employment

Thuis veiliger voelen doe je zo

Sinds de donkere dagen weer aangekomen zijn zie je overal reclames en waarschuwingen dat je goed op inbrekers moet letten. In de decembermaand worden de meeste inbraken van het jaar gepleegd. Het kan zo zijn dat jij je wat minder veilig voelt in deze periode. De politie doet er gelukkig al heel veel aan om dit op te lossen, maar ze kunnen er niet altijd voor je zijn. In deze blog hebben geven je wat tips om je thuis veiliger te voelen.

Zoals we hierboven al vermelden, is de maand december de meest actieve maand voor inbraak. Voornamelijk tijdens de Tweede Kerstdag zien we dat er in Nederland 4x zo vaak wordt ingebroken als normaal. Ben jij dus lekker ergens anders aan het genieten van de gezelligheid? Dan wil je er natuurlijk voor zorgen dat alles er nog staat als je thuis aankomt.

Herhaali nbraak

Als je al eerder het slachtoffer bent geweest van woninginbraak, is het belangrijk om extra alert te zijn. Veel mensen denken dat ze niet meer aan de beurt komen, maar uit cijfers blijkt dat zo 80% van de mensen die slachtoffer zijn geweest opnieuw te maken krijgen met een inbraak. Het is dus extreem belangrijk om direct stappen te ondernemen. Het eerste wat je zou kunnen doen is het vervangen van de sloten en extra sloten te installeren.

De beste manier om inbrekers buiten het huis te houden zijn camerasystemen. Een camera beveiliging zorgt ervoor dat inbrekers buiten huis blijft. Een inbrekers is een gelegenheid inbrekers. Dat betekent dat hij op de avond zelf bepaald of hij je huis zal binnen vallen. Een camera laat duidelijk zien dat het huis bewaakt wordt. Als de inbreker op de film te staan komt is de kans groot dat hij gepakt zal worden. Een camera heeft ook het voordeel dat je jouw huis in de gaten kan houden zonder dat je er bent.

https://www.groenewegendelft.nl/