Spectrumwebdesign
Image default
Business / Employment

Vervroegd met pensioen?

Vervroegd met pensioen gaan is een heel proces, ik kon dus alle hulp gebruiken. Ik heb de afgelopen 40 jaar vijf dagen per week hard gewerkt. Ik deed fysiek zwaar werk en merk nu dat mijn lichaam het werk niet zo goed meer aankan. Ik heb veel gespaard en ben heel erg toe aan mijn pensioen. Toch is dit makkelijker gezegd dan gedaan. Ik weet dat er veel dingen moeten gebeuren om vervroegd met pensioen te gaan, toch zou ik er in mijn eentje niet uitkomen. Ik had professionele en persoonlijke hulp nodig van iemand die hierin is gespecialiseerd. 

Persioenlogica.nl was de oplossing tot een vervroegd pensioen

Om vervroegd met pensioen te gaan moeten veel dingen gebeuren, dit is waarom ik contact opnam met Dirk-Jan Plate. Deze vriendelijke man luisterde aandachtig naar mijn verhaal en hij liet mij zien wat de mogelijkheden waren. Daarnaast legde hij ook goed uit wat al deze mogelijkheden voor mij zou betekenen op financieel gebied. Er moest met veel dingen rekening gehouden worden, maar ik had een heel goed gevoel bij Dirk-Jan. Ik merkte dat hij het beste met mij voor had en dat hij echt zijn best deed om het beste resultaat voor mij naar voren te halen. 

Bijna klaar!

Tijdens het proces ben ik eigenlijk de hele tijd heel ontspannen geweest. Ik had er alle vertrouwen in dat alles goed zou komen. Ik begon zelfs al plannen te maken voor tijdens mijn pensioen. Ik zou een wereldreis gaan maken. Er waren een aantal plekken waar ik heel graag nog naartoe zou willen gaan. Zo stonden de Piramides in Egypte hoog op het lijstje, en zou ik ook graag nog een keer naar China willen gaan. Terwijl ik aan het fantaseren was over de toekomst werd ik gebeld door Dirk-Jan.

Wat een opluchting, vervroegd met pensioen

Hij vertelde me het goede nieuws, ik kom vervroegd met pensioen. Ik werd bij hem op kantoor uitgenodigd. Eenmaal aangekomen vertelde hij mij het resultaat. Het financiële plaatje was verrassend goed en alles was heel duidelijk. Ik ben hem enorm dankbaar en kan niet wachten wat de toekomst mij zal brengen. Iedereen die vervroegd met pensioen wil zou ik penioenlogica.nl van harte aanraden. Op https://www.pensioenlogica.nl/eerder-met-pensioen/ kun je alvast wat tips lezen!