Spectrumwebdesign
Image default
Business / Employment

No cure no pay incasso

Wij van Incasso Advocaten hanteren de no cure no pay incasso methode. Dit houdt in dat als u niks incasseert, u ons ook niks hoeft te betalen. Wanneer u wel incasseert, worden onze werkzaamheden vergoedt door de debiteur. Door onze no cure no pay incasso methode betaalt u dus helemaal niets. 

Voordelen no cure no pay incasso

In voorgaand deel is al het eerste grote voordeel van no cure no pay incasso benoemd, namelijk het voordeel dat u niks hoeft te betalen. Dit is een groot voordeel ten opzichte van de meeste advocatenkantoren waar er per uur kosten in rekening worden gebracht. Ook wel bekend als uurtje factuurtje. Ook de hoogte van het bedrag van de incasso maakt hierbij niet uit, terwijl dit wel het geval is bij no cure no pay incasso.

Een tweede voordeel is dat uw risico zo klein mogelijk is. Voor veel ondernemers is het een risicovolle stap om een incassotraject te starten. Doordat u niet hoeft te betalen wanneer u niet incasseert, wordt het risico enorm verlaagd. Wij geloven er dan ook in dat een incassotraject u meer moet opleveren dan het moet kosten.

Een derde voordeel is dat no cure no pay incasso ons verdienmodel is. Hiermee doelen we op het voordeel dat er een stok achter de deur is om uw incassotraject te laten slagen. Wanneer dit niet het geval is, verdienen wij ook niets. Zo bent u ervan verzekerd dat we er alles aan doen om uw incassotraject te laten slagen. Dit heeft er dan ook toe geleid dat maar liefst 92% van onze incassozaken zijn geslaagd.

Incassotraject starten

Om uw voordeel te halen uit onze no cure no pay incasso methode, dient u eerst het incassotraject te starten. U doet dit eenvoudig door middel van ons gratis incassoportaal. Hiermee kunt u online uw incassotraject starten en vervolgens 24/7 inzicht hebben in uw lopende incasso’s. Een account is binnen enkele stappen gemaakt via onze website www.incassoadvocaten.nl.

Heeft u nog vragen? We staan u graag te woord voor advies en antwoord op al uw vragen. U kunt ons telefonisch bereiken via 0318 – 41 48 13. Ook kunt u uw vraag mailen naar info@incassoadvocaten.nl.