Spectrumwebdesign
Image default
Business / Employment

Schouten Advocaten levert maatwerk

Schouten Advocaten uit Zeist is al sinds 1974 actief. Klein begonnen, maar beetje bij beetje uitgegroeid tot waar het nu staat. Al van begin af aan weten zowel ondernemers als particulieren ons te vinden. Dit dankzij de persoonlijke benadering en de betrokkenheid die wij tonen. In iedere situatie wordt maatwerk vereist. Geen enkel geval is hetzelfde, al zijn ze vaak wel te vergelijken. Daarom is het voor ons voor iedere cliënt weer een uitdaging om een goede balans te vinden tussen het juridisch juiste, het maximaal haalbare en de oplossing die recht doet aan uw persoon en situatie. Dit maakt ons vak iedere keer weer leuk en interessant.

Kies voor Schouten Advocaten – strategisch en doelbewust handelen in uw belang

Schouten Advocaten heeft absolute top advocaten in dienst, die ieder voor zich in uw belang handelen. Bij ons vindt u een duidelijke focus die gegarandeerd leidt tot succes. Wij vertalen alle juridische termen in duidelijk taal, zodat wij als juridisch dienstverlener laagdrempelig zijn voor onze cliënten. Zo wordt de stap kleiner om uw situatie voor te leggen aan een advocaat om advies te vragen. Ligt u bijvoorbeeld in een scheiding dan is het niet altijd eenvoudig om uit te leggen wat er is gebeurd. Dan is het fijn dat onze advocaten integer zijn en weten te handelen hoe het hoort. Ook voor juridisch advies, het opstellen en beoordelen van contracten, een second opinion of voor het onderhandelen of procederen kunt u bij ons terecht. Heeft u vragen? Geen punt, wij beantwoorden ze graag. Kom bij ons langs op kantoor of neem telefonisch contact met ons op. Wij maken graag kennis met u persoonlijk.

Vraag gratis een probleemanalyse aan

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag gratis een probleemanalyse bij ons aan. Zo weet u precies waar u aan toe bent en of het zin heeft de volledige procedure aan te gaan. Gelukkig is het niet altijd nodig om te procederen. Wij proberen zo veel mogelijk om tot een oplossing buiten de rechtbank te komen door op te treden als mediator. Voor iedere situatie vinden wij een passende oplossing op maat. Dus ook voor u!