Spectrumwebdesign
Image default
Business / Employment

Grootformaat plotters en snijplotters

Van grootformaat printers en scanners tot en met vouwsystemen en snijplotters: u vindt het allemaal in het assortiment van Repromat. Repromat, de specialist in grootformaat print- en scanoplossingen, biedt printoplossingen voor bedrijven en instellingen in diverse sectoren. Onderdeel van deze oplossingen zijn de plotters en snijplotters. En natuurlijk zijn deze geschikt voor grootformaat!

De plotters van Repromat

Een plotter kopen bij Repromat brengt meerdere voordelen met zich mee. Naast het grote assortiment plotters die voor een scherpe prijs worden aangeboden hebben ze kennis van zaken. Bij de plotters van Repromat merkt u geen verschil meer in kwaliteit tussen het printen in zwart-wit of kleur. Een plotter machine van Repromat zorgt voor overzicht, snelheid, on-demand en watervast printen op grootformaat.

De snijplotters van Repromat

Repromat biedt u verschillende snij oplossingen voor uw prints zoals een snijplotter. Ideaal als u het formaat van uw prints wilt aanpassen. Bij Repromat vindt u diverse snijplotters van de Graphtec FC 8600 lijn. Met deze snijplotters heeft u de zekerheid van maximale kwaliteit en kunt u voldoen aan de meest veeleisende snij opdrachten. Samen met een van onze multifunctionals bent u compleet uitgerust voor elke print- en snijopdracht.

Naast snijplotters heeft Repromat u nog veel meer producten op het gebied van snijsystemen en finishing apparatuur. Denk bijvoorbeeld aan snijtafels, lamineer- en grootformaat scanapparatuur.

De snijplotters van de Graphtec FC8600 lijn

De snijplotters van de Graphtec FC8600 lijn onderscheiden zich door te snijden met een snelheid van maar liefst 1485 millimeter. Daarbij is een snijlengte van 15 meter gegarandeerd. Door die snelheid kunt u sneller produceren terwijl u ook verzekerd bent van een hoge nauwkeurigheid. Snijplotters van de Graphtec lijn zijn compatibel met elk ontwerpprogramma zodat u weet dat u direct kunt snijden.

Bezoek eens de showroom van Repromat

Laat u inspireren in de showroom van Repromat en bezoek eens hun showroom. In deze showroom staan de nieuwste PageWide en Latexprinters, multifunctionele systemen en boekenscanners voor u opgesteld. De mensen van Repromat geven u graag een demonstratie van de nieuwste apparatuur. Daarnaast krijgt u uitleg hoe deze apparatuur te gebruiken is en voorzien zij u graag van advies.