Spectrumwebdesign
Image default
Dienstverlening

Sneller pakketten inpakken met een omsnoeringsmachine

Als u bij het inpakken van pakketten gebruik maakt van een omsnoeringsmachine zorgt u ervoor dat de dozen degelijk verpakt de deur uit gaan. Met pakketten wordt door vervoerders vaak niet al te voorzichtig omgesprongen. Zodoende kan plakband waarmee u een doos sluit loslaten en de inhoud daardoor zoekraken of beschadigd raken. U bent als leverancier verantwoordelijk dat bestelde spullen heel aankomen. Door een omsnoeringsmachine te gebruiken is de kans een stuk groter dat uw spullen ongeschonden de afzender bereiken. Daarom wordt zo’n apparaat door steeds meer winkels gebruikt. Er zijn online verschillende modellen verkrijgbaar, voor iedere doelgroep is er een passende oplossing.

Verpak uw zendingen degelijk en voorkom problemen

Als u gebruik maakt van een omsnoeringsmachine kunt u uw pakketten voorzien van een pp-band van verschillende breedtes. U bepaalt zelf welk soort band in uw geval het beste werkt. De band wordt door het apparaat om de doos gesnoerd, strak getrokken en vastgezet. U hoeft daar niets meer aan te doen. U kunt bij veel omsnoeringsmachines zelf instellen hoe strak de band moet zitten. Op deze manier zijn pakketten goed en stevig verpakt. De ontvanger kan de banden eenvoudig verwijderen door deze door te knippen of te snijden.

Een machine voor omsnoering gratis uitproberen

U hebt nu de mogelijkheid om een omsnoeringsmachine gratis te proberen. U kunt bij het bedrijf Fixpack Verpakkingstechniek een proefplaatsing aanvragen. De machine wordt door een eigen medewerker geleverd, geplaatst en gedemonstreerd. Hierna kunt u het apparaat een week kosteloos uitproberen. Daarna beslist u of u tot aanschaf overgaat. Wilt u meer informatie, bijvoorbeeld over het soort omsnoeringsmachine dat u het beste kunt aanschaffen, dan kunt u uiteraard contact opnemen met de deskundige en ervaren klantenservice. Ook voor andere verpakkingsoplossingen kunt u bij Fixpack Verpakkingstechniek terecht. Zij zijn gespecialiseerd in het leveren van de perfecte oplossing voor iedere situatie. Fixpack Verpakkingstechniek beschikt over een eigen technische dienst die u bij storingen of andere problemen tot uw beschikking staat.