Spectrumwebdesign
Image default
Business / Employment

SAM assistants was de ideale oplossing die ik zocht

Als ik SAM assistants niet had gehad, dan was ik waarschijnlijk nu gestopt met mijn bedrijf. Ik stond op het punt van breken en ik wist niet meer wat ik moest doen. Zelf had ik teveel taken op mij genomen dat ik het overzicht niet meer zag en dat ik er helemaal gek van werd. Hierdoor kon ik mijn werknemers niet de aandacht geven die zij van mij verwachten en ging de motivatie in het bedrijf naar beneden. Daar moest ik iets tegen doen, dus ben ik op zoek gegaan naar een passende oplossing.

Nog nooit gehoord van SAM assistants

Ik kende iemand die een assistent had gehuurd voor bepaalde taken via SAM assistants. Ik had nog nooit van dat bedrijf gehoord en de persoon die ik kende kon alleen maar positieve aspecten ervan noemen. Daarom besloot ik ook een gesprek aan te gaan bij SAM Assistants. Toen ik daar heen ging had ik nog steeds veel stress over andere zaken waar ik mee bezig was met mijn bedrijf. Maar toen ik het gesprek in ging waren al mijn zorgen even weg. We hadden het even over mijn situatie en naar wat voor soort persoon ik zocht. Ik kon meteen iemand ontmoeten die eventueel mijn assistent kon worden. Ze was een aardige vrouw die veel verstand had van financiële zaken. Dat was precies wat ik nodig had en vroeg of ik haar een proeftijd van twee weken mag geven om te kijken of het iets is. Dit was mogelijk en hebben we samen geregeld.

Ik had dit veel eerder moeten doen

De twee weken proeftijd zijn voorbij en in die twee weken heb ik mij nog nooit zo goed gevoeld. Ik had helemaal geen stress meer en kon mij focussen op de andere aspecten van mijn bedrijf. Eigenlijk kon ik niet meer zonder mijn assistente. Daarom heb ik meteen contact opgenomen met SAM Assistants en gezegd dat ik haar wilde inhuren. Dit hebben we weer goed geregeld en ze komt mij nu iedere dinsdag, woensdag en vrijdag ondersteunen met mijn financiële en vele andere taken. Ik had dit veel eerder moeten doen.

Meer weten over SAM Assistants? Bekijk dan de website via www.samassistants.nl voor meer informatie.