Spectrumwebdesign
Image default
Zakelijke dienstverlening

Vier zaken om een onafhankelijke pensioenadviseur voor in te schakelen

Wanneer u een eigen bedrijf heeft, wilt u uw medewerkers een bepaalde zekerheid bieden wanneer ze de pensioengerechtigde leeftijd hebben bereikt. Dit is iets wat zekerheid biedt en het is belangrijk om hier als werkgever over na te denken. Echter is de wereld van pensioenen een lastige om te maneuvreren zonder ervaring. Daarom is het verstandig om een onafhankelijke pensioenadviseur in te schakelen. Deze kan u voorzien van advies op het gebied van pensioenen, maar kan ook het beheer en de communicatie richting het personeel op zich nemen. Laat u niet beïnvloeden door verzekeraars en kies voor een onafhankelijke pensioenadviseur van PHB Financieel Adviseurs.

Wat zijn de voordelen van een onafhankelijke pensioenadviseur?

Wat kan PHB Financieel Adviseurs voor u betekenen? De diensten van dit bedrijf komen het beste tot hun recht bij organisaties tussen de 10 en 400 werknemers. Hiervoor kunnen ze een aantal taken op zich nemen. Ze kunnen een collectieve pensioenregeling opzetten of de ingewikkelde materie van pensioenen in heldere taal communiceren. Daarnaast kunt u ze inschakelen voor het geven van een second opinion op uw huidige pensioenregeling. Als laatste, kunnen ze u ook helpen door het geven van een pensioencursus voor uw ondernemingsraad. Kom er snel achter wat zij voor u kunnen betekenen. Waar schakelt u deze onafhankelijke pensioenadviseur voor in?

Ook voor diensten op maat kunt u hier terecht

Bovenstaande is slechts een greep uit de mogelijkheden in het dienstenpakket van PHB Financieel Adviseurs. Neem gerust contact met ze op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een onafhankelijk pensioenadviseur. Laat u voorlichten over de verschillende mogelijkheden bij dit bedrijf en kom erachter of dit interessant is voor uw organisatie. Maak een verstandige keuze die niet beïnvloed is door verschillende verzekeraars of andere instanties. Wanneer u voor PHB Financieel Adviseurs kiest, kiest u voor écht onafhankelijk advies over alles rondom pensioenen voor uw werknemers.

https://phb.nl/