Spectrumwebdesign
Image default
Zakelijke dienstverlening

Verbeter uw contractmanagement dankzij het advies van een inkoopadviesbureau

Door een inkoopadviesbureau naar uw contractmanagement te laten kijken, kunt u uw leveranciersbestand optimaal beheren. Zeker als u veel leveranciers heeft, is het niet gek als u maar weinig inzicht hebt in de kosten die uw bedrijf maakt. Hoe presenteren uw leveranciers eigenlijk? En zijn het er niet te veel? Een grondige analyse van een inkoopadviesbureau als Grippr is een goede eerste stap om meer grip te krijgen op uw contractmanagement.

Een inkoopadviesbureau helpt u met het inrichten van uw contractmanagement

Zoveel contracten, zoveel documentatie: als onderneming is het een hele klus om alles bij te houden. Het is dan ook geen slecht idee om een inkoopadviesbureau te laten kijken naar uw leveranciersbestand. Door middel van een grondige analyse en het gebruik van moderne software, wordt het geheel van contracten en documentatie veel inzichtelijker gemaakt.

Supplier management software zorgt voor transparantie

Werkt uw bedrijf al met de nieuwste supplier management software? Deze software maakt het mogelijk om alle contracten en andere documentatie op één centrale plek op te slaan en beschikbaar te maken. Het digitaal opslaan van contracten en die inzichtelijk maken voor iedereen verbetert de communicatie zowel intern als extern. Een contract verloopt nooit meer ongemerkt. De voordelen van deze software voor uw onderneming zijn eindeloos.

Hoe presteren uw leveranciers?

Beter inzicht en betere software maken het mogelijk om uw leveranciers te categoriseren en te beoordelen. Op die manier krijgt u helder inzicht in de kosten die u maakt en ook de compliancy van uw crediteuren. Op basis van deze informatie kunt u vaak veel kosten besparen, want u kunt precies zien of leveranciers aan de eisen voldoen en of u bijvoorbeeld niet teveel kleine leveranciers heeft.

Houd overzicht over alle partijen en alle gegevens

Door middel van de diensten van een full service inkoopadviesbureau als Grippr houdt u als onderneming altijd overzicht over de partijen waar u mee in zee gaat. Door middel van een modern leveranciersportaal wordt contractmanagement veel eenvoudiger. Alle gegevens en contracten worden automatisch bijgehouden en communicatie met uw leveranciers wordt vele malen eenvoudiger. Dat zorgt uiteindelijk voor een grote verbetering van uw inkoopproces.