Spectrumwebdesign
Image default
Business / Employment

Vacatures schadebehandelaar

Uitdagende vacatures schadebehandelaar

Ben je werkzaam bij een verzekeringskantoor als spin in het web bij de afhandeling van schades? En ben je geïnteresseerd in een nieuwe uitdaging? Denk dan eens aan Rochewood. Rochewood werft en detacheert schadebehandelaars bij verzekeraars en verzekeringskantoren van naam door heel Nederland en heeft diverse vacatures voor schadebehandelaar openstaan. Natuurlijk is niet elke schadebehandelaar overal inzetbaar, soms vragen onze opdrachtgevers om specifieke expertise, bijvoorbeeld ervaring met het afhandelen van brandschade. Een andere keer wordt gevraagd om een letselschadespecialist of om een schadebehandelaar die excelleert bij de afhandeling van schade aan motorrijtuigen. We kunnen regelmatig schadebehandelaars met verschillende achtergrond plaatsen en misschien matcht jouw specialisme perfect met een van onze toekomstige vacatures voor schadebehandelaar.

Samen succesvol bij Rochewood

Misschien ken je Rochewood nog niet. Wij zijn een jong, succesvol bedrijf op het gebied van banking en insurance met een sterke bedrijfscultuur, eigenzinnig, gedreven, met lef en met aandacht voor elkaar. Onze filosofie is dat je successen niet in je eentje behaalt, maar met het hele team. Bij ons sta je er niet alleen voor en hoef je niet alles zelf uit te zoeken. We begeleiden je om het beste uit jezelf te halen. We ondersteunen je met kennis en opleidingen, zodat jij kunt excelleren. Jouw professionele groei is voor ons een opdracht. Want alleen samen kunnen we succesvol zijn.

Versterk het team van Rochewood

Geïnteresseerd geraakt? Bekijk snel onze vacatures voor schadebehandelaar, misschien zit er iets voor je bij. Zie je niet de vacature die helemaal bij jou past? Dat is niet erg. Je kunt ook een open sollicitatie insturen. We zoeken mensen met minimaal 3 jaar ervaring in het afhandelen van schade. We verwachten van jou dat je minimaal de WFT-certificaten Basis en Schade particulier hebt behaald en natuurlijk ben je bereid om verder te studeren om het beste uit jezelf te halen. Voldoe je hieraan en wil je de volgende stap maken? Vul dan een open sollicitatie in op onze website. Zien we het in jou zitten dan nodigen we je uit om ons te overtuigen met je persoonlijkheid en instelling en versterk je binnenkort het team van Rochewood met jouw kwaliteiten. Blijf dus niet wachten, maar kom in actie!

https://www.rochewood.nl/vacatures/schadebehandelaar/