Spectrumwebdesign
Image default
Business / Employment

Oud ijzer

Als medewerker van de gemeente, werken we al weer enige jaren samen met Struijk voor het ophalen en verwerken van oud ijzer. Als gemeente moet je goed nadenken over je partners. De bedrijven waarmee we samenwerken moeten verantwoord, duurzaam en milieubewust te werk gaan. Dit wordt ook uitgebreid getoetst wanneer we een aanbesteding uitschrijven. Je bent nu eenmaal bezig met gemeenschapsgeld. Daar moet op een nauwkeurige en integere wijze mee om worden gegaan. Chris Struijk Metaalhandel is een prettige partner om mee samen te werken. Struijk zit al jaren in de wereld van het metaal en dat is overal aan te merken. Op onze gemeentelijke stortplaats kunnen burgers en ondernemers terecht met hun oud ijzer en metaal. Het wordt hier zo goed mogelijk gescheiden en gesorteerd. Hiermee wordt voorkomen dat het oud ijzer in het milieu belandt. Er zijn ook tal van producten waar metaal in is verwerkt. Al dit metaal moet zoveel mogelijk worden verwijderd. Het is het geld waard en moet simpelweg worden hergebruikt. Op dit moment komt de firma Struijk in beeld. Struijk is namelijk een specialist op het gebied van ophalen, verwerken en recyclen van oud ijzer en metaal. Naast de samenwerking met de gemeente is Struijk actief op vele andere fronten in de regio. Zo vervullen zij een belangrijke rol in de wereld van het hergebruiken, wat het milieu ten goede komt.

Chris Struijk Metaalhandel weet raad met oud ijzer

Chris Struijk Metaalhandel weet als geen ander raad met oud ijzer en metaal. Er zijn tal van situaties te noemen waarbij burgers en bedrijven te maken krijgen met oud ijzer. Het is daarom van groot belang dat oud ijzer en metaal terecht komt op de juiste plaats. Er moet een juiste vergoeding tegenover staan en het moet op de juiste plek terecht komen.  Bij Struijk beschikt men over de kennis en het netwerk om dit in goede banen te leiden.

Tientallen jaren actief

Chris Struijk Metaalhandel is niet voor niets al tientallen jaren actief in de wereld van oud ijzer. Wanneer je als burger, zelfstandige of gemeente te maken krijgt met oud ijzer, dan is Struijk de aangewezen partij om hier op de juiste wijze mee om te gaan. Voor alles op het gebied van oud ijzer ga je daarom naar Struijk.