Spectrumwebdesign
Image default
Business / Employment

Gemakkelijke een touringcar huren bij Noot

Bent u op zoek naar een bedrijf die touringcars verhuurt of andere wagens die u kunt huren? Zoek dan niet verder! Want Noot is het bedrijf wat u zoekt. Noot is een verhuurbedrijf waar u verschillende soorten wagens kunt huren voor een mooi prijsje. Van personenvervoer tot het huren van een touringcar, alles is mogelijk bij Noot. U kunt altijd nog met het bedrijf over bepaalde zaken overleggen.

Allerlei opties, zoals een touringcar huren

Noot biedt verschillende opties aan om te huren, zoals bijvoorbeeld een touringcar. Voor elk soort transport hebben wij wel een wagen voor u klaar staan. Stel u voor, u gaat met bejaarden op pad om iets leuks te doen. Alleen één van de bejaarden zit in een rolstoel en zou niet meer kunnen. Geen nood! Bij ons kunt u speciaal voor deze mensen een Rolstoeltouringcar huren of bestellen. Met bestellen bedoelen we dat u deze wagen reserveert met een chauffeur erbij, zodat u niet zelf hoeft te rijden en met de bejaarden in de taxi kan.

Al meer dan 40 jaar de specialist!

Noot heeft al meer dan 40 jaar de ervaring met transport verhuur. Bovendien zijn de klanten ook altijd super tevreden over ons. Daarom hebben wij ook vaste klanten die altijd bij ons terugkomen. Zoals mevrouw jansen met haar kleine school. Ze gaan elk jaar een paar keer op schoolreisje en heeft vervoer nodig om van plek A naar plek B te gaan. Al voor een paar jaar regelen wij het vervoer van de schoolreisjes en daar zijn ze heel blij mee. Wat wij ook doen is voor bejaarden af en toe heen en weer brengen als ze ergens naar toe willen. Dit wordt wel ruim van te voren aangegeven maar we doen het graag!

Noot

Bent u benieuwd naar de verschillende opties die Noot u te bieden heeft? Of wilt u een afspraak maken voor het huren van een wagen? Dan kunt u gerust op onze website kijken voor meer informatie over het wagenpark dat wij in bezit hebben. Bovendien kunt u ook met ons telefonisch in gesprek gaan.