Spectrumwebdesign
Image default
Eten en drinken

Lunchen en vergaderen bij dit restaurant in Zeeland

Als je bijzonder wilt lunchen in Zeeland, reserveer dan eens een tafeltje bij ZeeuwsGenieten in Waarde! Hier vind je niet alleen een gezellige en mooie camping, maar ook een prachtig restaurant. In het restaurant geniet je na een lange dag van heerlijke gerechtjes en maaltijden. Er wordt smaakvol en vers eten geserveerd, zodat je altijd voortreffelijk kunt lunchen in Zeeland! Wil je meer weten over de mogelijkheden? Lees dan snel verder!

Overheerlijk lunchen in Zeeland

Om bijzonder te lunchen kun je terecht bij dit gezellige restaurant in Zeeland. Je hebt hier namelijk de keuze uit diverse lunchopties, zodat je altijd een maaltijd vindt die je lekker vindt. Ze werken met verse producten en gebruiken hierdoor voornamelijk seizoensproducten om de gerechten mee samen te stellen. Hierdoor varieert de menukaart per seizoen en word je iedere keer opnieuw verrast! Bij dit gezellige restaurant kun je echter ook terecht voor kleine hapjes en drankjes. Bestel bijvoorbeeld een uitgebreide borrelplank samen met een overheerlijk Zeeuws speciaalbiertje of geniet van zelfgemaakt gebak met een voortreffelijke kop koffie. In het voorjaar neem je heerlijk plaats op het zonnige terras en in het najaar warm je heerlijk op bij de knusse houtkachel.

Kom zakelijk lunchen

In dit restaurant kun je ook zakelijk lunchen in Waarde, in Zeeland. De locatie biedt namelijk de mogelijkheid om vergaderingen en andere zakelijke evenementen te organiseren. Daarnaast vind je hier de benodigde voorzieningen om ieder zakelijk evenement tot een groot succes te brengen. Na afloop genieten jouw collega’s en jij van een heerlijk hapje en drankje om de dag op de juiste manier meer af te sluiten.

Reserveer direct een tafel

Heb jij interesse om bijzonder te lunchen in Zeeland? Reserveer dan zeker een tafel bij dit gezellige restaurant. Heb je vragen? Neem dan gerust eens contact op met de medewerkers via de contactgegevens op hun website. Ze voorzien je graag van meer informatie!

https://zeeuwsgenieten.com/