Spectrumwebdesign
Image default
Bedrijven

Hoe start je een bedrijf?

Je hebt er misschien wel eens over na gedacht om je eigen bedrijfje te beginnen. Je weet precies wat je diensten zijn of wat je wilt gaan aanbieden. Super leuk natuurlijk maar waar moet je beginnen? Wij helpen je graag een beetje op weg!

 

Inschrijven bij de KVK

Als je al precies weet wat voor bedrijfje het gaat worden dan heb je vast en zeker ook al een naam bedacht. Echter is het ook slim om even na te denken over de rechtsvorm. Gelukkig hoef je dit niet alleen te doen. Bij de KVK helpen ze je daar graag bij.  

 

Schrijf een bedrijfsplan

Denk goed na over wat je wilt gaan doen met je bedrijf. Je kan wel denken, dat komt allemaal wel, maar een goede start is altijd beter. Denk na over de doelgroep die je wilt bereiken en waarom je deze wilt bereiken. Denk ook na over de financiële kan van je bedrijf. Wie zijn de investeerders en welke kosten ga je allemaal maken. Het model business model canvas kan je hier vaak goed bij helpen.

 

Het maken van een website

Een nieuwe website laten maken was nog nooit zo gemakkelijk. Online zijn er ontzettend veel aanbieders die voor een scherpe prijs een website voor je kunnen maken. Als je dit toch de duur vindt dan kan je natuurlijk ook gewoon zelf een poging wagen. Er zijn namelijk genoeg software programma’s beschikbaar waarin jij je eigen website kan maken. Denk ook alvast na over de marketing van de website. Zorg dat je website er aantrekkelijk uit ziet en denk na over wat jouw doelgroep graag wilt zien.

 

https://web-wings.nl/