Spectrumwebdesign
Image default
Eten en drinken

De lekkerste broodjes eet je bij deze lunchroom in Doetinchem

Woon of werk je in Doetinchem? Dan moet je kennismaken met Station AlexSander, een lunchroom in Doetinchem waar je de lekkerste broodjes eet! Deze lunchroom is op een centrale locatie gevestigd, namelijk op het station van Doetinchem, zoals de naam waarschijnlijk al deed vermoeden. Dit betekent dat de zaak eenvoudig bereikbaar is vanuit de wijde omgeving, waardoor je dus in een mum van tijd bij hen langsgaat om een broodje te eten. Ideaal voor in de pauze tijdens werk of om gezellig met vrienden, vriendinnen of andere naasten bij te kletsen en te genieten van smakelijke broodjes.

Een greep uit de broodjes in het assortiment

Voordat je langsgaat bij deze lunchroom in Doetinchem, wil je natuurlijk eerst weten wat voor broodjes er zoal verkrijgbaar zijn. Het antwoord op die vraag is simpel: vrijwel alles wat je jezelf maar kunt bedenken! Ben je een liefhebber van kaas? Van vlees? Vis? Of houd je het liever vegetarisch? Het kan allemaal bij Station AlexSander. Alle broodjes worden vers bereid en rijkelijk belegd met smakelijke ingrediënten. Omdat de keuze zo uitgebreid is, is er bij deze lunchroom in Doetinchem vrijwel altijd een broodje verkrijgbaar dat helemaal aan jouw voorkeuren voldoet. Dát is wat je wilt wanneer je gaat lunchen, nietwaar?

Plan je bezoek of bestel online

Het water loopt je vast al in de mond bij het lezen over deze lunchroom in Doetinchem. Wanneer ga jij zelf ervaren of de broodjes inderdaad zo lekker zijn? Plan je bezoek! Wil jij graag thuis van een heerlijke lunch genieten? Ook dan staat Station AlexSander, dé lunchroom van Doetinchem, voor je klaar. Je kunt via de website namelijk eenvoudig een broodje naar keuze uitzoeken en dat laten thuisbezorgen op het door jou gewenste adres en op de door jou gewenste tijd. Een lekkere lunch regelen was nog nooit zo eenvoudig!