Spectrumwebdesign
Image default
Eten en drinken

De voordelen van een noten groothandel

Wanneer je klant bent bij horecanoten.nl dan weet je welke fijne samenwerking en service er af komt van deze noten groothandel. Bij horecanoten weten we als geen ander dat er in het zomer/hoogseizoen veel vraag is naar diverse noten uit ons assortiment. En vaak hebben onze klanten in korte tijd veel nodig, en vaak nog eens een extra lading omdat ze al door de vorige lading heen zijn. Voor ons heerlijk maar wel zaak om de leveringen snel en vakkundig af te leveren. Zo zorgen wij voor de beste service en natuurlijk zorgen wij altijd voor de hoogste kwaliteit in noten, pitten en onze zaden. Welke vraag heeft u als horecaondernemer of als kaas boer voor ons? Bekijk via de webshop ons assortiment en ervaar zelf de kwalitatieve leveringen vanuit ons.

Grote hoeveelheden walnoten

Een van onze parels uit het assortiment zijn onze walnoten. In grote getalen nemen diverse horeca ondernemers de walnoten bij ons af. De laatste tijd merkte we dat er extra vraag was naar de walnoten. Vele chef koks gebruiken de walnoten om hun recepten mee te verrijken. In salades, ontbijt gerechten, of het maken van een pesto. Wanneer je goed weet waar je de walnoten voor kunt gebruiken zul je merken dat de hoeveelheid die je nodig hebt groter is dan je dacht. Daarom zijn bij ons al onze noten verkrijgbaar in groot voordeel verpakkingen. Wel zo makkelijk voor ons en zo ben je altijd verzekerd van de walnoten in je keuken of horecazaak.

Pijnboompitten en geroosterde pompoenpitten zijn de trend

Naast de walnoten zien we de vraag enorm stijgen naar pijnboompitten en geroosterde pompoenpitten. Met deze twee toppers kun je elk gerecht van ontbijt tot dessert verrijken. De voordelen van klant zijn bij ons betekent dat we in persoonlijk contact de bestellingen voor je in orde maken en snel bij je leveren. We snappen dat je de lekkerste en meest verrijkende noten in huis wilt hebben. Bestel direct via onze webshop of neem even contact met ons op.

https://www.horecanoten.nl/