Spectrumwebdesign
Image default
Business / Employment

HP Latex Printer van Repromat

Bij Repromat hebben wij de HP Latex Printer in ons assortiment. Deze printer heeft veel verschillende toepassingen. Zo kunt u bijvoorbeeld het gehele portfolio aanbieden met het gebruik van slechts één apparaat. Daarnaast zijn de afdrukken direct geurloos, direct droog en van zeer hoge kwaliteit. Afdrukken zullen niet langer meer op elkaar afgeven, ook niet wanneer er gebruik moet worden gemaakt van veel inkt.

HP Latex Printer is eenvoudig in het gebruik

De HP Latex Printer is zeer eenvoudig in het gebruik. Zo zijn de standaard instellingen van de printer in bijna alle gevallen al de juiste instellingen, waardoor u zich geen zorgen meer hoeft te maken over wat de juiste instellingen zijn. Komt u toch niet helemaal uit het gebruik? Dan kunt u gebruik maken van allerlei online training tools. Het apparaat is te gebruiken bij zowel binnen- als buitentoepassingen en dus ook geschikt voor bedrijven die hun printers buiten gebruiken. De verbruikskosten zijn erg laag en er zijn extra mogelijkheden, zoals textiel bedrukken, behang bedrukken en zelfs het bedrukken van offset papier is mogelijk.

Varianten

Wij hebben een groot assortiment HP Latex Printers. Wel vijf verschillende varianten! Elke variant is uniek en beschikt over andere eigenschappen. Zo zit er bijna altijd wel een perfecte versie bij voor uw toepassingen. Repromat kan u hierbij adviseren, zodat u de juiste printer heeft voor al uw doeleinden. Wilt u weten welke printer er bij uw bedrijf past? Kijk dan eens op onze website bij de beschrijvingen of neem contact met ons op voor een helder advies.

Repromat

Bij Repromat krijgt u de beste service voor een lage prijs. Wij zijn oprecht betrokken bij uw bedrijf en denken graag met u mee over de beste oplossingen. Onze medewerkers weten alles van onze apparaten en helpen u dus ook graag met een deskundig advies. In onze showroom kunt u ervaren wat wij verstaan onder een groot aanbod. Daarnaast bieden wij een scherpe prijs, goede service en uitstekende begeleiding. Van technische, grafische, latex of pagewide XL printers tot en met scanners, vouwsystemen en snijplotters: u vindt het allemaal bij Repromat.