Spectrumwebdesign
Image default
Beauty en verzorging

Laat u definitief ontharen door een erkende huidtherapeut vlak bij Tilburg

Heeft u er een hekel aan om uzelf eens in de zoveel tijd te moeten scheren? Wanneer u last heeft van ongewenste beharing, kan dit irritatie opwekken. Het is mogelijk om de haren op deze ongewenste plekjes definitief te laten verwijderen. Wanneer u uzelf wilt laten ontharen, brengt u een bezoek aan DermaVision in de buurt van Tilburg, in Noord-Brabant. Dit bedrijf beschikt over gediplomeerde huidtherapeuten die u graag helpen bij het veilig ontharen van uw huid. Zij besteden aandacht aan uw persoonlijke situatie en zorgen voor een behandeling die aansluit bij uw huid. Uw huid is in goede handen bij deze specialist.

De huidspecialist stelt een persoonlijk behandelplan samen

Woont u in de buurt van Tilburg en wilt u uzelf laten ontharen? Dan moet u bij Dermavision zijn. Zij zijn gevestigd in de regio Tilburg, in Waalwijk en Berkel-Enschot om precies te zijn. Wanneer u interesse heeft in hun diensten, wordt u eerst uitgenodigd voor een intakegesprek. Hierbij bespreken de professionele huidtherapeuten de mogelijkheden met u. Aan de hand van uw persoonlijke situatie wordt een behandelplan opgesteld. Hierin wordt de behandelfrequentie én de geschikte methode vermeld.

Kies uit twee ontharingsmethoden

Bij dit huidzorgcentrum zijn er twee methoden op het gebeid van ontharing. De eerste heet Intense Pulsed Light en is te vergelijken met een laser. Het haarzakje wordt opgewarmd, waardoor de verbinding met het onderliggende bloedvat verbreekt. Dit heeft als gevolg dat er geen haren meer op de plek groeien. De tweede methode is elektrische epilatie. Dit werkt, in tegenstelling tot de Intensed Pulsed Light, bij iedere haarkleur. Een extra voordeel hiervan is dat het ook werkt bij beharing op huidtransplantaten.

Maak een afspraak voor een intakegesprek

Kiest u ervoor om uzelf te laten ontharen in een praktijk in Noord-Brabant, in de omgeving van Tilburg? Neem dan contact op met DermaVision en plan een gratis en vrijblijvend intakegesprek in. de ervaren huidtherapeuten adviseren u graag welke methode het meest geschikt is voor u. Laat u informeren door de gekwalificeerde medewerkers en zeg vaarwel tegen uw ongewenste beharingen!

https://dermavision.nl/