Spectrumwebdesign
Image default
Gezondheid

Kies voor de complete behandeling van de fysiotherapie in Capelle aan den IJssel

Heeft u al lang last van pijnklachten en bent u daarom op zoek naar fysiotherapie in Capelle aan den IJssel? Fysio-2-Go is dan waar u moet zijn. Een behandeling van deze specialist in fysiotherapie is ideaal wanneer u pijn ervaart bij het bewegen van verschillende lichaamsdelen. Dit kan variëren van nekklachten tot knieklachten en van polsklachten tot enkelklachten. De behandeling van uw klachten is zeer specifiek, waardoor uw klachten snel verdwijnen. De behandeling gebeurt met massages, en vaak krijgt u ook een aantal oefeningen mee die u thuis kunt doen. Ook krijgt u advies over bijvoorbeeld de beste houding. Men bekijkt bijvoorbeeld hoe uw werkhouding is. En hoe zijn uw schoenen en hoe staat u? Aan al deze zaken wordt gedacht tijdens uw behandeling

U krijgt een behandeltraject op maat

Bij Fysio-2-Go krijgt u altijd een behandeling op maat, die precies bij uw klachten past. Een eerste consult bestaat daaruit, dat uw klachten besproken worden en er zo een passende behandeling gezocht wordt. Ook wordt de behandelingsfrequentie bepaald van uw fysiotherapie in Capelle aan den IJssel. Per persoon verschilt de behandelingsfrequentie, want hevige nekpijn moet natuurlijk vaker worden behandeld dan andere, minder ernstige klachten. Ook hoe de pijn zich uit, bepaalt wat de beste behandeling is. Een constante pijn is natuurlijk anders dan pijn die in scheuten komt. Plan een eerste afspraak in, dan wordt er bekeken hoe u het best behandeld kunt worden.

Kom snel van uw klachten af

Zou u ook graag weer de dagelijkse dingen kunnen doen zonder steeds pijn te hebben? Ga dan langs bij Fysio-2-Go voor fysiotherapie in Capelle aan den IJssel. Zo wordt er bekeken welke behandeling voor u het best is en welke thuisoefeningen u het best kunt krijgen. Zo weet u zeker dat u snel van uw klachten af bent. Ook bent u er zeker van dat de klachten weg blijven.

https://www.fysio-2-go.nl/