Spectrumwebdesign
Image default
Gezondheid

Een deskundige en professionele fysiotherapeut nabij Kaatsheuvel

Heeft u last van klachten tijdens het bewegen of aanhoudende spier- of gewrichtspijn? Dan is het een verstandig idee om naar een deskundige fysiotherapeut te gaan nabij Kaatsheuvel en Waalwijk. Bij Fysio Loon op Zand, vlak bij Kaatsheuvel, krijgt u altijd een fysiotherapeut die que kennis aansluit bij uw klachten. Doordat ze hier vijf fysiotherapeuten in dienst hebben is er namelijk altijd een specialist aanwezig die u kan helpen in uw specifieke situatie. De specialisten zijn onder andere gespecialiseerd op het gebied van: revalidatie na operatie aan gewrichten, geriatrie, oncologie, Parkinson, claudicatio intermittens, COPD, McKenzie, reuma en bekkenbodem problematiek. De fysiotherapeut kan indien nodig ook bij u thuis langskomen in Loon op Zand, Kaatsheuvel of Waalwijk.

Revalidatie na een IC-opname door een specialist

Wanneer u klachten heeft na een opname op de intensive care, wilt u hier natuurlijk zo snel mogelijk vanaf. Een fysiotherapeut nabij Kaatsheuvel en Waalwijk, helpt u bij deze revalidatie. Een verzamelnaam voor alle klachten die optreden na een opname op de intensive care is PICS. Dit staat voor Post Intensive Care Syndroom. Hiermee wordt bedoeld dat mensen die op de intensive care hebben gelegen, mogelijk last hebben van fysieke of mentale klachten. Bij deze praktijk helpen ze u graag met de revalidatie en stellen ze een behandeling samen die aansluit op uw persoonlijke situatie. Wanneer u niet kunt langskomen bij de fysiotherapeut in Loon op Zand, nabij Kaatsheuvel, komen ze ook bij u thuis langs.

Maak direct online een afspraak en kom van uw klachten af

Wilt u stappen ondernemen om van uw klachten en kwaaltjes af te komen? Maak dan direct een afspraak met een fysiotherapeut van Fysio Loon op Zand, nabij Kaatsheuvel. Zij helpen u snel van uw klachten af. Wilt u graag meer informatie ontvangen of heeft u vragen? Neem dan contact op met de deskundige medewerkers. Ze voorzien u graag van antwoorden op al uw vragen.