Spectrumwebdesign
Image default
Business / Employment

Zorg goed voor je huid

Je huid kan goed weergeven hoe het met je innerlijke gezondheid gaat. Als je vaak last van huidproblemen hebt kunnen het verschillende oorzaken zijn. Bijvoorbeeld reacties op een vergiftiging, disbalans van mineralen, oxidatieve stress of ontstekingsprocessen. Veel mensen denken dat ze hun huidproblemen kunnen oplossen met verschillende middeltjes, maar dit is vaak niet het geval. Je huid komt namelijk verschillende voedingstoffen tekort en dat zit niet in al je zalfjes wat je gebruikt. Een goede oplossing is zorgen dat je gezond eet en zoveel mogelijk het ongezonde eten vermijd. In gezonde voeding zoals groente en fruit zitten veel voedingstoffen die je huid nodig heeft, hierdoor krijg je een mooie gezonde huid. Je hebt natuurlijk veel verschillende voedingstoffen die je huid nodig heeft, maar dit zijn wel één van de belangrijkste stoffen

–       Eitwit

–       Olien/vetten

–       Vitamines

Eiwit zorgt voor de groei en de herstel van de cellen in het lichaam, bij de vetten heb je natuurlijk wel de goede vetten nodig zoals olijfolie of avocado. Hiermee krijg je een beschermd laagje dat de vochtverlies van je huid tegen gaat. En daarna heb je nog de vitamines die zorgen voor een bescherming van de huid en het gaat huidveroudering tegen.

De voedingsmiddelen die je moet vermijden zijn bewerkte levensmiddelen, granen, fructose rijke suikers, verzadigde vetten, transvetten en melkproducten. Ook moet je niet alleen zorgen dat je gezond eet want voldoende nachtrust, voldoende beweging is ook erg gezond en hierdoor krijgt je huid een goede conditie en zie jij er weer stralend uit. Als je het niet allemaal uit het eten kan halen, is het verstandig om wat extra vitamines te slikken zoals vitamine d. Bij topvitamins heb je een uitgebreid assortiment met veel soorten en verschillende prijzen. Ook staat er bij elk product uitgelegd wat het met je doet en waar het goed voor is.

http://www.topvitamins.nl