Spectrumwebdesign
Image default
Business / Employment

Ontwikkelingen in de cosmetisch klinieken branche

Er is veel veranderd in de wereld van cosmetische ingrepen. In 2013 was het namelijk belangrijk dat behandelingen subtiel waren. Toen, en nu nog steeds, is het belangrijk om kleine ingrepen te kunnen leveren. Je wilt natuurlijk zo min mogelijk inspuitingen door cosmetisch artsen. Je behandeling voor lippen opspuiten duurt ook maar een half uurtje.

 

Niet alleen het verlangen naar geringe inspuitingen heeft hiervoor gezorgd. Ook de technologie beweegt zich voort. De trend van 2014 is namelijk technologische verfijning. Tegenwoordig vraag je niet of de laser goed werkt tegen bijvoorbeeld couperose, je vraagt juist naar het merk van de laser. Het merk is belangrijker voor een goed resultaat geworden. De reden hiervoor is dat merken zich steeds meer specialiseren.

 

Vooral de laserapparatuur wordt steeds beter. De laser resultaten worden daardoor steeds indrukwekkender. Niet alleen het resultaat is beter, betere lasers zorgen ook voor kortere hersteltijd van de huid. De Laser Lipolyse zorgt voor een permanent resultaat door het vet als het ware af te drijven. De verwijderde vetcellen zullen dan niet meer terug komen.

 

Het resultaat is dat voor het lippen laten opvullen het nog amper tijd kost om dit te realiseren. De behandeling is erdoor ontzettend veilig geworden. Natuurlijk moet je altijd opletten welke fillers er gebruikt worden. Dit kun je bijvoorbeeld controleren op de website van de rijksoverheid. Sinds kort leveren zij ook een webpagina waarop veel informatie te vinden is over een veilige cosmetische behandeling.

 

Het proces van het lippen opvullen is niet een ingewikkelde. Voordat de arts aan de slag zal gaan heeft u een intakegesprek. De behandeling zelf zal rond een half uurtje duren. Voor de behandeling is geen narcose nodig, ook iets wat in 2015 niet meer zo acceptabel is. Veel behandelingen kunnen zonder narcose. Bij he lippen opvullen ervaart u slechts een lokale verdoving.

 

Voor het lippen opspuiten zal de behandeling elke zes maanden herhaalt te moeten worden, wel is het resultaat gelijk zichtbaar.

http://injectableklinieken.nl/behandelingen/lippen-opvullen/