Spectrumwebdesign
Image default
Eten en drinken

Wanneer u kwalitatieve wijn wilt bestellen, moet u bij dit bedrijf in Den Bosch zijn

Kunt u ook zo genieten van een heerlijk wijntje op zijn tijd? Dan is het zeker aan te raden om eens wijn te bestellen uit Den Bosch, bij Bell Wines. De wijnen die u hier koopt, zijn van hoogwaardige kwaliteit en afkomstig uit landen over de hele wereld. Daarnaast hebben de eigenaars hun eigen private label opgebouwd: de heerlijke Bell Wines wijnen. U kunt hier een proefpakket van bestellen en u krijgt dan een fles Sauvignon Blanc, Chardonnay Pays d’Oc, Blush rosé, Merlot, Cabernet Sauvignon en Chardonnay Viognier, tegen een scherpe prijs. Wilt u liever zelf een proefpakket samenstellen of een doosje van uw favoriete wijn bestellen bij deze slijterij uit Den Bosch? Uiteraard is dat helemaal aan u! U heeft in ieder geval meer dan genoeg keuze.

Tips voor het optimaal genieten van uw wijn

Wanneer uw bestelde wijn binnen is, wilt u natuurlijk optimaal genieten van de smaak. De eigenaars van dit bedrijf zijn ondernemers in de horeca en hebben door de jaren heen ontzettend veel geleerd over wijn en het proeven ervan. Daarom hebben zij een aantal tips voor u opgesteld:

  • Drink de wijn uit het juiste wijnglas: witte wijn drinkt u uit een smal glas, rode wijn drinkt u uit een breed glas en champagne drinkt u uit een lange smalle flûte.
  • Scheidt de droesem van de wijn door deze te decanteren. Ook komt hierdoor lucht bij de wijn, zodat de wijn zichzelf zachter presenteert.
  • Zet uw wijn altijd koud, want warmte is zijn grootste vijand! Een wijnklimaatkast is de ideale plek om uw wijn te bewaren.
  • Serveer de perfecte wijn bij uw geserveerde gerecht. Witte wijn drinkt u bijvoorbeeld bij vis of wit vlees en rode wijn smaakt bijvoorbeeld perfect bij rundvlees

Ontdek het ruime assortiment

Wilt u wijn gaan bestellen bij dit bedrijf uit Den Bosch? Dan doet u dat gemakkelijk via de overzichtelijke website! Hier leest u overigens ook meer informatie over de wijnsoorten en het bedrijf. Geniet u binnenkort ook van een glaasje naar keuze?