Spectrumwebdesign
Image default
Bedrijven

Wat te doen in Delft?

Delft is een sfeervolle en mooie historische stad, vol gezellige pleinen, leuke winkels en pittoreske straatjes. Delft is wereldwijd bekend dankzij het Koninklijk Huis, het Delfts blauw aardewerk en Johannes Vermeer.

Ontdek Delft

Delft heeft een klein historisch centrum en is heel goed per voet te verkennen. Wandel langs de grachten, ontdek allemaal gezellige pleinen en bewonder de eeuwenoude gevels. Tijdens een wandeling zul je veel leuke instagramplekjes tegenkomen. Liever door middel een stadwandeling Delft verkennen? Haal bij de VVV in Delft een routekaart voor een historische wandeling of voor de Vermeer wandeling. Bang om te verdwalen en liever met een gids op pad? Dat kan natuurlijk ook. Heb je een hekel aan wandelen? Dan past een rondvaartboot misschien beter bij jou.

Horeca

In Delft zijn allemaal gezellige en gastvrije restaurants te vinden. Je komt overal wel leuke tentjes tegen, langs de grachten, in smalle straatjes of op de pleinen. Keus genoeg! Een horecabedrijf moet natuurlijk hun afval kwijt. Ze kunnen een container huren delft. Een container huren delft is handig voor al het bedrijfsafval.

Winkelen

In het centrum van Delft vind je grote ketens tot unieke, eigentijdse winkeltjes. In Delft is voor elk wat wils. De Markt is het sfeervolste plein in Delft. Op zoek naar Delfts-blauwe souvenirs? Die zijn hier zeker te vinden. Op de Markt vind je ook het oude stadhuis en de Nieuwe Kerk. Iedere donderdag is op dit plein een warenmarkt. Langs de grachten van Delft vind je de kleine boetiekjes en winkeltjes waar je echt even binnen moet kijken. De grotere ketens vinden zich op de Oude en Nieuwe Langendijk. Een container huren delft is ook voor deze ondernemers handig.

Maak er een stedentrip van!

Je kan Delft niet in een dag ontdekken. Een bezoek komt het beste tot zijn recht als je er een weekendje weg van maakt. Er zijn allemaal uitstekende plekken te vinden in Delft om te overnachten, van een luxe hotel tot een camping. Als je langere tijd in Delft verblijft kun je ook heerlijk fietsen of wandelen in de omgeving. Delft heeft een centrale ligging. Hierdoor kun je ook een dagje uitwijken naar Rotterdam, Leiden, Den Haag, Amsterdam of lekker naar het stand.

https://afvalcontainersrijnmond.nl/container-huren-delft/