Spectrumwebdesign
Image default
Business / Employment

Waarom SEO belangrijk is voor je website

Het verbeteren van uw website

Misschien heeft u al een website, maar voldoet deze niet aan de steeds wisselende voorwaarden om de website effectief zijn werk te laten doen. Bijvoorbeeld doordat uw WordPress website steeds wordt gehackt of dat de website erg langzaam is. Ook in dergelijke situaties bent u bij Studio Webdigi aan het juiste adres. Wij kunnen uw WordPress website tegen hackers beveiligen, negatieve SEO factoren voorkomen, permalinks instellen op uw WordPress website, de website sneller of kruimelpaden en links toevoegen op de website. Allemaal factoren die een goede vindbare website functioneler maken en hoger in Google laten scoren. 

 

De passie van Studio Webdigi

Studio Webdigi is erin gespecialiseerd om een goede vindbare website zo snel mogelijk, zo voordelig mogelijk en zo veilig mogelijk online te laten gaan. Onze mobiel-vriendelijke websites zijn geschikt voor de ondernemer, de ZZP’er, de vereniging en zelfs voor de particulier. Voor iedere website zullen wij ons richten op de gewenste doelgroep om te zorgen dat de website voor u gaat werken. Dat is onze missie én onze passie en dit delen wij graag met u.

 

De mogelijkheden van een goede vindbare website 

Misschien wilt u wel een website waar u zelf gemakkelijk nieuwe content kunt plaatsen, door middel van het gebruiksvriendelijke CMS (content management system) van WordPress of een website met een alles in één pakket. Visuele effecten zoals dynamische slideshows of professionele foto’s kunnen de aantrekkelijkheid en waardering van de website verhogen en wij kunnen uw website hiervan voorzien. Ook speciale modules of functionaliteiten kunnen door ons op de website worden aangebracht. Hierin zijn tal van verschillende mogelijkheden, zoals een plugin voor formulieren, een projectenmodule, een routekaart, fotoalbum, knoppen om te delen via social media en ga zo maar door. Voor een professionele website zijn er zoveel mogelijkheden en wij beheersen ze allemaal. Daarnaast kunnen wij ook nog de hosting, service en updates verzorgen. 

 

 

Hoog in Google 

Een website laten maken vraagt om vakkennis. Om bijvoorbeeld een goede vindbare website te creëren, moet er namelijk rekening gehouden worden met een aantal factoren. Allereerst moet de website makkelijk leesbaar zijn voor de zoekmachines en ook aangemeld worden bij Google. Bij het maken van de professionele website voor ‘t bedrijf moet er dus gebruik gemaakt worden van zoekmachine vriendelijke URL’s. Daarbij werken wij met geoptimaliseerde codes die de vindbaarheid van de website ook beter maken. Bovendien maken wij gebruik van een ‘slimme’ sitemap generator, wat eigenlijk de plattegrond van de website is. Door deze goed te implementeren vindt Google ook sneller eventuele wijzigingen die worden aangebracht op de website. Het zijn juist dit soort zaken, zoals een sitemap en bijvoorbeeld een keyword checker die de website conversie gericht maken. Wij willen net zo graag als u dat uw website goed gevonden wordt en ook effectief is voor het bedrijf.

 

De voordelen van Studio Webdigi

Wij checken je website op 25 punten waardoor je website echt goed vindbaar word

Onze kennis en deskundigheid is gecentreerd in Amsterdam, maar ons werkgebied is veel groter. Met meer dan 15 jaar ervaring weten wij precies wat een goede vindbare website nodig heeft en hoe we de website zoekmachinevriendelijk kunnen maken. Wij zorgen voor een professioneel design, een website die ook nog eens mobiel vriendelijk is. Voor ons is het belangrijk dat uw website ons gezamenlijk succes wordt. Wij zijn een professioneel bedrijf met een gedegen kennis in huis en we zijn in staat om een zakelijke website voor uw bedrijf binnen één week online te hebben. 

 

https://studio-webdigi.com/goede-vindbare-website/