Spectrumwebdesign
Image default
Zakelijke dienstverlening

Creëer de gewenste sfeer met prachtig horecameubilair

Door het plaatsen van mooi horecameubilair geeft u een extra dimensie aan uw horecaonderneming. Vindt u het belangrijk dat uw bedrijf een professionele uitstraling heeft en dat het horecameubilair hieraan bijdraagt? Maakt u dan zeker eens gebruik van de diensten van het dynamische familiebedrijf Lavigne. In overleg met u maken zij een interieurontwerp waarin tot in de kleinste details over uw interieur wordt nagedacht. Maar hier blijft het niet bij, want ook de volledige realisatie van dit ontwerp nemen zij desgewenst graag voor hun rekening. Het team van Lavigne heeft dan ook al ruim 17 jaar ervaring op het gebied van projectinrichtingen, wat hen tot een expert op het gebied van horecameubilair maakt.

Al uw wensen vervuld door een ruim aanbod

Door het ruime aanbod aan horecameubilair van Lavigne krijgt uw bedrijf zeker het interieur waar u naar op zoek bent. U kunt zelf uw unieke horecameubilair samen stellen, doordat u er bij veel stoelen en tafels voor kunt kiezen een ander onderstel te laten monteren. Maar ook een op maat gemaakte bank voor uw bedrijf behoort tot de mogelijkheden. Verder is het meubilair in veel verschillende materialen te verkrijgen, waardoor de gewenste sfeer wordt gecreëerd in uw bedrijf. Lavigne biedt innovatieve opties voor uw bedrijf, zoals aquacleanbekleding. Vindt u stoffen meubilair erg mooi, maar te onhandig omdat hier vaak vlekken op komen? Met de aquacleanbekleding heeft u vlekwaterbestendige stoelen. Is er een ongelukje gebeurd? Dan is de stoel gemakkelijk met een natte doek af te nemen en klaar voor het volgende gebruik.

In de showroom in Zoutleeuw vindt u uw nieuwe inrichting

Op de website van Lavigne vindt u een overzicht van de collectie van al het horecameubilair wat u bij Lavigne kunt aanschaffen. Ook kunt u hier terecht voor foto’s van eerdere succesvolle inrichtingsprojecten. Wilt u een goed beeld krijgen van het aanbod en de stoelen eerst eens uitproberen voordat u deze aanschaft? Dan heten ze u in de showroom in Zoutleeuw graag van harte welkom.

https://lavigne.be