Spectrumwebdesign
Image default
Business / Employment

Vijf voordelen van lamelparket

Lamelparket is een van de meest populaire soorten vloeren tegenwoordig. Als u op zoek bent naar een nieuwe vloer, is lamelparket een geweldige keuze. Misschien ook wel voor u? Hieronder vijf redenen waarom u de aankoop van een nieuwe lamelparket vloer wellicht in overweging wilt nemen.

Lamelparket heeft een aantrekkelijke uitstraling

Lamelparket heeft een verfijnde uitstraling die ook nog eens past bij elke levensstijl, smaak en uitstraling die u nastreeft. Omdat de stukken hout zijn gerangschikt om een patroon te creëren, kunt u er een kiezen die u zal aanspreken om uw woonruimte te voorzien van een prachtige look.

Gemakkelijk schoon te houden

Lamelparket is een van de beste opties als het gaat om het schoonhouden van uw vloeren. Routinematig vegen en dweilen is al meer dan voldoende. Als er een vloeistof wordt gemorst, veeg het dan dorect schoon. Zo eenvoudig is het. Lamelparket zal niet zo snel vlekken geven en het absorbeert geen geuren.

Duurzaam

Een lamelparket vloer is heel duurzaam. En blijft uitermate goed zelfs bij dagelijks gebruik. Het vertoont weinig slijtage gedurende vele jaren. Omdat het gemaakt is van hardhout, is parket sterk en biedt het vaak een lange levensduur, soms wel vijftig jaar, in één ruimte.

Allergeenvrij

Het is een vloer die uitstekend geschikt is voor mensen die te kampen hebben met een allergie, omdat het geen allergenen vangt zoals andere vloeren dat doen. Omdat het zo gemakkelijk schoon te houden is, zullen zelfs mensen met huisdieren minder allergenen in huis hebben wanneer ze besluiten een lamelparket vloer aan te schaffen.

Budgetvriendelijk

Een houten vloer van Bax Houthandel past in vrijwel elk budget. Aangezien zij vele opties hebben als het gaat om houtsoorten, welke afwerking u wilt en welk patroon, is het mogelijk om een laag budget te houden. Dit alles is bij hen mogelijk omdat zij direct af fabriek aan hun klanten leveren zonder tussenschakel en vanuit een eigen productie fabriek in Barneveld. Wat ervoor zorgt dat de prijs die u bij hen betaalt voor een houten vloer altijd beduidend lager ligt dan de reguliere marktprijzen. Maak gerust een vrijblijvende afspraak en laat u verrassen door kwaliteit en prijs.