Spectrumwebdesign
Image default
Business / Employment

Dozenhal biedt de beste kwaliteit dozen aan voor mijn bedrijf!

Al sinds een tijdje doe ik samen zaken met het bedrijf Dozenhal. Deze website en webshop had ik gevonden via een advertentie in de krant en online. Ik had gehoord van andere bedrijven dat zij goede zaken deze met het bedrijf. Dus ik dacht, laten we gaan kijken op de website of ze iets kunnen aanbieden voor ons bedrijf.

Verschillende soorten dozen bekijken bij Dozenhal

Toen ik op de website en webshop van Dozenhal ging kijken, viel het mij meteen op dat ze niet alleen maar kartonnen dozen verkochten als bedrijf. Maar ook verschillende soorten maten en soorten dozen waar ik uit kon kiezen. Ik had bijvoorbeeld de optie om te kiezen voor gebruikte dozen. Deze waren dus al hiervoor gebruikt, maar zijn nog in goede staat gebleven en konden doorverkocht worden. Hierdoor wordt er duurzaam gewerkt met hun producten. Dit was erg fijn om te lezen, want ik vind duurzaamheid en milieuvriendelijkheid erg belangrijk. Uiteindelijk had ik alle dozen ongeveer gezien en ging ik een selectie maken van welke ik perse nodig heb voor mijn bedrijf.

Makkelijk besteld en snel geleverd

Nadat ik wist welke dozen ik wilde bestellen, heb ik deze aangevraagd bij het bedrijf voor een prijskaartje. Een paar dagen kreeg ik de offerte met de prijs en ik was erg verbaasd van de prijs. ‘Zo weinig, voor zoveel dozen?!’ was de eerste gedachte die mij te binnen schoot. Ik ben meteen akkoord gegaan met de offerte en de volgende dag had ik al de dozen binnen. De levering was erg snel en dat terwijl ik de bestelling pas de vorige dag had geplaatst! Echt een geweldige service en de dozen waren stevig en van goede kwaliteit! Ik doe zeker vaker zaken met Dozenhal!

Vraag een offerte aan!

Wilt u ook meer weten over de dozen van Dozenhal? Bekijk dan de volledige website en webshop via www.dozenhal.nl. Daar vindt u alle nodige informatie die u nodig heeft. Als u een specifiek kostenplaatje wilt, dan kunt u bij ons een vrijblijvende offerte aanvragen. Deze is geheel kosteloos.