Spectrumwebdesign
Image default
Business / Employment

Veel en diverse werkervaring opdoen als metselaar?

De mooiste beroepen vind je in de techniek. Waar veel werk overbodig is geworden of nog gaat worden is er altijd behoefte aan mensen die iets kunnen bouwen. Hoewel er systemen bestaan waarbij stukken gemetselde muur kant en klaar aangeleverd worden zijn er gelukkig altijd nog aannemers en particulieren die een huis traditioneel gebouwd zien worden. Niet voor niets zijn oude huizen zeer in trek bij kopers. Oude huizen werden gebouwd voor mensen. Nieuwe huizen worden uitgevoerd als een project. Uiteraard zijn er uitzonderingen. Ben je metselaar en heb je graag eer van je werk? Wil je trots kunnen zijn op wat je bouwt? Overweeg dan eens te gaan werken voor een technisch uitzendbureau. Zo leer je niet alleen projecten uitvoeren maar ook unieke huizen bouwen.

Kies voor veel ervaring en afwisselend werk

Gelukkig worden architecten de laatste decennia weer wat creatiever. Dat is niet alleen voor eigenaren prettig maar voor het hele straatbeeld. En metselwerk is één van de eerste dingen die opvallen bij een gebouw. Je kan een gebouw of een huis ‘smoel’ geven met het metselwerk. Werk je voor een vaste aannemer dan is de kans groot dat je jarenlang hetzelfde halfsteens verband aan het metselen bent. Werk je voor een uitzendbureau dan heb je mogelijkheden om af te wisselen. Zo bouw je veel ervaring op en word je steeds interessanter. Is een klus een keer niet zo uitdagend dan weet je dat daar zo maar weer verandering in kan komen. En in overleg met een consulent kan er wellicht rekening met je wensen gehouden worden.

Snel aan de slag als metselaar?

Werk je voor een technisch uitzendbureau, dan heb je te maken met mensen die bekend zijn in de bouwsector. Een half woord is bij wijze van spreken genoeg; jullie spreken dezelfde taal. Bij een algemeen uitzendbureau is dat vaak anders. Vakmasters in Apeldoorn heeft op dit moment een opstaande vacature metselaar. En vaak wel meerdere want er is nood aan vakmensen. Probeer het eens en ga kijken hoe het voor jou zou kunnen werken. Ze informeren je graag!

https://www.vacaturebouw.nl/