Spectrumwebdesign
Image default
Dienstverlening

Waarom kiezen voor deze expert voor het opzetten van uw API platform?

Op het gebied van API platforms en IPaaS (Integrated Platform as a Service) zijn er weinig bedrijven beter dan Datacon. Zij hebben jaren aan ervaring en waren één van de eerste bedrijven die begrepen wat API’s voor bedrijven konden betekenen. Maar er zijn meer redenen om voor de services van dit bedrijf te kiezen. Hieronder worden een viertal redenen op een rij gezet waarom, als het gaat om een API platform en IPaaS, Datacon de beste keuze is voor u. Zeker wanneer u vele API’s gebruikt, kan dit positieve gevolgen hebben. 

Reden #1: kwalitatieve en kwantitatieve data

Door data te analyseren, kunt u verscheidene processen verbeteren. API’s kunnen relevante data voor u verzamelen. Hier kunt u mee aan de slag gaan om diverse aspecten te verbeteren, bijvoorbeeld de customer experience. Een API platform van Datacon maakt het gemakkelijker om deze data te vinden en te analyseren

Reden #2: IPaas

Datacon koppelt API platformen altijd aan IPaaS. Ten eerste zorgt dit ervoor dat ook relevante data van mobiele gebruikers verzameld kan worden. Immers wordt dit een steeds grotere doelgroep. Daarnaast kunt u dankzij IPaaS gebruikmaken van de mogelijkheden die de Cloud u te bieden heeft. 

Reden #3: betere samenwerking met derde partijen

Om diverse redenen kan het zijn dat derde partijen inzicht nodig hebben in een API. Om een voorbeeld te noemen: een klant gaat via een site op zoek naar geschikte hotels. De gegevens die de klant invoert, worden via een API gekoppeld aan relevante hotels vanuit derde partijen. Een API platform van Datacon verbetert de efficiëntie van de samenwerking tussen uw bedrijf en derde partijen. 

Reden #4: Datacon is een duurzaam bedrijf

Klimaatverandering is een belangrijk maatschappelijk thema. We willen allen een steentje bijdragen aan een groenere en duurzame toekomst. Datacon beschikt over een aantal van de meest duurzame kantoren binnen Nederland. Een samenwerking met hen is dus ook een stap in de goede richting van een beter milieu.