Spectrumwebdesign
Image default
Dienstverlening

Alles kan worden gescheiden met een trilzeef of schudzeef

Het scheiden van materialen kan een tijdrovende klus zijn, maar niet als u een trilzeef of schudzeef van PAJA Triltechniek gebruikt. De op maat gemaakte schudzeven kunnen elk materiaal met een korrel voor u zeven, dus u haalt gemakkelijk zand uit het water, onkruidzaadjes uit de graszaden en appels voor appelmoes uit appels voor de verkoop. Met een trilzeef kunt u uw processen niet alleen versnellen, maar ook stroomlijnen en dat betekent natuurlijk een directe besparing. Heeft u een materiaal dat moet worden gesorteerd of gescheiden? Dan is er voor u een schudzeef waarmee u dat machinaal kunt realiseren.

Voor elke industrie een trilzeef

Trilzeven worden erg veel toegepast in veel verschillende industrieën. Zo zijn er natuurlijk de productie- en levensmiddelenindustrieën, maar schudzeven treft u ook aan op minder voor de hand liggende plekken, zoals op baggerboten, in laboratoria en in recyclingfabrieken. Het grote voordeel van de trilzeven van PAJA Triltechniek is dat ze op maat gemaakt worden voor u. Dat betekent dat u bepaalt hoe het materiaal wordt aangevoerd, hoe en hoe vaak het moet worden gezeefd en hoe u wilt dat het weer uit de trilzeef komt. Een goede schudzeef is duurzaam en energiezuinig en met maatwerk kunt u dan de ideale machine samenstellen voor uw bedrijf.

Drie soorten schudzeef

Met een trilzeef kan alles gescheiden worden dat een korrel heeft, maar hoe zit dat met papier dat de mazen blokkeert of water dat de mazen ontglipt? Om deze redenen zijn er drie verschillende soorten schudzeef beschikbaar. Allereerst is er de standaard zeef, waarmee u bijvoorbeeld appels op grootte kunt sorteren. Vervolgens is er de ontwateringszeef waarmee u vocht van uw materiaal kunt scheiden. Dit type zeef wordt bijvoorbeeld in de baggerindustrie gebruikt. Als laatste is er de vingerzeef, waarmee u problemen oplost met materialen die de zeef kunnen blokkeren, zoals plastic zakken, dozen en papier. Dit type zeef wordt dan ook in de recycling industrie toegepast. Er is weinig dat niet met een trilzeef gesorteerd kan worden.

https://paja.nl