Spectrumwebdesign
Image default
Dienstverlening

Kleding laten stomen door een goede stomerij in Amsterdam

Uw kleding wilt u vaker dan één keer aan en dat houdt in dat u het op de juiste manier moet wassen, strijken, stomen en behandelen. Heeft u daar geen verstand van? Probeer het dan vooral niet zelf! U kunt hiervoor ook Pamba Textielreiniging uit Amsterdam inschakelen. Deze stomerij in Amsterdam is betrouwbaar én ervaren en wast en stoomt al meer dan 50 jaar textiel voor zakelijke en particuliere klanten. Dit familiebedrijf in Amsterdam is uw aangewezen partner voor het stomen van uw kleding. Persoonlijke service en betrokkenheid met onze klanten heeft Pamba Textielreiniging daarbij hoog in het vaandel staan.

Moderne apparaten die uw kleding goed reinigen

U beschikt thuis over het algemeen niet over alle apparatuur die goed is voor uw textiel. Zo zijn er een aantal kledingstukken, tapijten en andere textielstukken die niet in de was mogen. In dat geval is deze stomerij in Amsterdam uw enige uitweg. Het stomen van uw kleren is een goede manier om vlekken en nare luchtjes uit uw kleding te krijgen. Kiest u ervoor om uw kleding te laten stomen bij Pamba Textielreiniging, dan geniet u bovendien van extra voordelen. Zij beschikken over de meest moderne apparaten die alle vlekken uit uw kledingstukken krijgen. Tevens zijn deze apparaten duurzaam en reinigen ze op een manier die uw kleding niet beschadigt. U hoeft dus niet bang te zijn voor gekrompen, vervilte of verkleurde kleding. Tevens wordt uw kleding daarna kreukvrij aan u teruggegeven. De kwaliteit blijft behouden, maar u ontvangt wel een heerlijk fris en schoon kledingstuk!

Lever uw kleding in

Als u graag in zee gaat met deze stomerij in Amsterdam, heeft u twee opties. Of u brengt uw textiel naar Pamba Textielreiniging toe, of als u geen tijd heeft, laat u het door hen ophalen. Er zijn verschillende ophaallocaties in Amsterdam waar deze stomerij uw textiel ophaalt. Wilt u graag meer informatie vooraf? Neem dan contact op met de specialist.