Spectrumwebdesign
Image default
Business / Employment

Keuken installatiebedrijf – Keuken installeren is een vak

Koken in modern paradijs

In de loop van tijd kan het gebeuren dat je toe bent aan een keuken renovatie. Sta je open voor keukenrenoveren met aandacht voor elektra? Zo’n klus hoort zeker bij het pakket aan diensten dat Bonvie installatie je presenteert. Misschien wil je de keuken veranderen omdat je het huis eerst huurde maar je het nu hebt gekocht. Of je vindt het toch lastig iedere avond hoe je de potten en pannen bergt en waar de vaatwasser dan staat. Wij zien het als installateur als onze taak om met je mee te denken over de keuken van je wensen. Onderschat vooraf niet wat een vernieuwde keuken verandert in huis. Vooral als je bijvoorbeeld de ruimte minder afsluit en de keuken meer open maakt. Net als bij een badkamer verbouwen denken we tijdens het werk aan KNX domotica, een slim systeem dat de verschillende installaties en apparaten met elkaar verbindt. Bij Bonvie installatie beloven we dat de ingrepen in huis, in de keuken of de woonkamer, het woongemak voor de langere tijd verbetert. Soms ben je toe aan iets anders zonder dat je meteen een nieuwe keuken wil. Met onze ervaring binnen het vakgebied begrijpen we het ook als je nog meer stappen wil zetten met verbouwen.

 

 

 

Voor een complete verbouwing

Ben je opzoek naar een installateur voor meer dan een badkamer verbouwen, een elektra installatie of een keuken installatie? Behalve voor onze specialismes als de keuken en badkamer nemen we ook volledige renovaties van je huis op ons. Als veelzijdig installateur gaan we graag de uitdaging aan om je hele huis onder handen te nemen. We bieden de oplossing als je wel tevreden bent met de locatie van je woning, maar toch veel wil opknappen. Als vanzelfsprekend komen de keuken en de kamer net als de rest van het huis aan de beurt. Zo’n uitgebreide aanpak geeft ons de kans je ook service te bieden met de KNX domotica. Zoals een elektricien nemen we de elektra installatie voor je mee in het grote project. Na een keuken renovatie kun je bijvoorbeeld achteraf kiezen tot een vervolg van onze diensten. Zo weet je wat je kunt verwachten van ons installatiebedrijf en horen wij wat je van de nieuwe keuken vindt. Deze reactie nemen we dan weer mee als we aan het werk gaan in de rest van het huis. Inspelen op de behoefte van de klant staat namelijk voorop in onze jarenlange service.

Een installateur als wij weet wat we doen bij een badkamer verbouwen of een keuken installatie. In het begin brengen we vooral zo goed mogelijk in beeld wat je voor ogen hebt. Bij Bonvie installatie staat de wens van ons klant altijd op de eerste plaats. Het kan gebeuren dat je alleen wat herstel wil in een kleinere keuken of dat ons werk veel verandert voor de totale uitstraling van je woonkamer of badkamer. Voor de meeste verschillende klussen binnen ons vakgebied draaien we ons hand niet om. Met trots mogen we onszelf namelijk een allround keuken installatiebedrijf noemen. Stel je voor dat een zichtbare beschadiging zich meester heeft gemaakt van je keukenkastjes of dat je badkuip zijn beste tijd heeft gehad. Ons bedrijf weet wel raad met een keuken installatie of badkamer renovatie. Wie ons inschakelt voor een klus kan het werk met het volste vertrouwen overlaten aan onze vakmensen. De afgelopen jaren konden we onze veelzijdigheid in de volle breedte verder ontwikkelen. De klanten hebben voordeel van de kwaliteit die we door de tijd steeds zo hoog mogelijk willen houden. Met aandacht leven onze mensen zich uit voor de installaties die we onder handen nemen.

https://bonvie-installatie.nl