Spectrumwebdesign
Image default
Business / Employment

Je mobiel snel en gemakkelijk verkopen?

Het is eindelijk tijd voor een nieuwe mobiel. Hoi nieuwe mooie mobiel en doei oude mobiel! Wat doe jij met je oude mobiel? Hebben jullie thuis ook een kast of la met oude mobieltjes die niemand nog gebruikt? Eigenlijk heb je dan gewoon een kast vol met geld want je mobiel verkopen levert al snel vele tientallen euro’s op. Geen gedoe met een advertentie aanmaken of mensen die proberen af te dingen, gewoon je mobiel versturen en direct verkopen!

Kan ik elke mobiel opsturen?

Ja, dat is het mooie van deze recycle bedrijven, ze willen alle telefoons. Zelfs al heeft jouw mobiel jaren geleden het leven gelaten, dan nog kun je deze opsturen en verkopen. Je mobiel verkopen was nog nooit zo gemakkelijk. Je meldt je aan via één van de vele websites waarop jij wat gegevens invult over je mobiel. Je krijgt dan te zien voor hoeveel jij je mobiel kunt verkopen. Als jij het ermee eens bent dan pak je een envelop, druk je die mobiel erin en je hebt ‘m praktisch al verkocht. Je mobiel moet alleen nog bij het bedrijf gecontroleerd worden.

Wat zijn de voordelen?

Je hebt ten eerste dus niet te maken met vervelende particulieren die moeilijk doen over de vraagprijs of je proberen op te lichten. Daarnaast zijn er mobieltjes die je gewoon aan de straatstenen niet meer kwijt raakt. Naast het feit dat je met deze vervelende zaken niets te maken hebt is het ook nog eens goed voor het milieu! Doordat jij jouw mobiel verkoopt komt deze niet op de vuilnisbelt terecht maar wordt je oude mobiel weer hergebruikt. Het kan zijn dat er onderdelen uit gehaald worden of dat je mobiel nieuwe onderdelen krijgt en daarna weer op de markt komt. Hoe je het ook bekijkt, jij hebt baat bij het verkopen van je mobiel vanwege het geld en een ander omdat je telefoon belangrijke onderdelen heeft. Verkoop je mobiel daarom vandaag nog!

http://www.cashvoormobiel.eu/